Tylko wtedy po co wydawać 4k zł na Samsunga skoro można kupić starą Nokię za paręset zł, po to się kupuje smartfona żeby korzystać z tego co oferuje a nie kastrować go.
Wiadomo. Zwróciłem tylko uwagę, że porównanie do starych Nokii jest bezsensu.
Tylko wtedy po co wydawać 4k zł na Samsunga skoro można kupić starą Nokię za paręset zł, po to się kupuje smartfona żeby korzystać z tego co oferuje a nie kastrować go.
Nie jest lepszy pod każdym względem, a jedynie technicznym i już nawet nie o baterie chodzi, a bardziej slot SD.
Dla mnie był za duży w kontekście S6 którego użytkowałem i w moim przypadku utrudniało mi to pracę, ale to mi.
Dlatego z niego nie korzystałem. Teraz się przeprosiłem z zupełnie inną słuchawką, czyli S8.
Każdy ma wybór, dla mnie sam w sobie telefon ma być też w miarę komfortowy, bo użytkuje go w taki, a nie inny sposób.
Dla jednego będą to wersje z "+" co zrozumiałe, dla innych mniejsze.
Dla mnie jeden i drugi jest świetny.
Nie korzystam też zamykanych etui, bo nie mam czasu na otwieranie i łażenie z dyndającą klapką, ale znam ludzi którzy tak użytkują i jest ok. Także co kto lubi.
A co do wymian, to pfffBędą miał kaprys, to kupię S10, a potem S11, albo odpuszczę jednego i drugiego. Są ważniejsze rzeczy w życiu.
Jak wklejasz zdjecia na postimg. To kopiuj na forum link w okienku. HOTLINK
Kliknij na moja fote - screen z fona, a kliknij na twoja fote.
Ogólnie S8 ma jeden z najlepszych aparatów, a w S9 jest jeszcze lepszy. Ja na wakacjach robię zdjęcia tylko S8+.
Jestem własnie na etapie skorzystania z promocji, o której wspominasz - choć dotyczy S8 - tutaj zwracają 250zł - oddaję uszkodzony - pęknięty ekran w Sony Z3 za 1,80 plus 250zł.