aleks-1967
Member
To są stare informacje. HBBTV działa na wszystkich kanałach TVP i na ESKA TV. I co najważniejsze to z DVB-T.
Panowie, mam problem z tym samsungie mianowicie nie działa mi wifi. Sprawa wyglada następująco, tv kupiłem w połowie marca, wszystko podlaczyłem, ładnie pięknie hulało włącznie z wifi. Natomiast od kilku dni nie mam połączenia bezprzewodowego...momencie jak wchodzę w ustawienia sieciowe i próbuje wyszukać sieci to albo nie znajduje żadnej albo znajdzie kilka i po 1 sek. wyłącza sie menu i tak w kółko...podłączony net przez kabel oczywiście działa. Aktualizację do 2006 zrobiłem przez usb bo przez net tv jej nie znajdował. Da sie coś z tym zrobić...??
z czystym sumieniem moge polecic mimo ze mialem problemik z karta wifi ,tv posiadam 4 miesiace,obraz odlotowy na kanałach hd,sterowanie głosem ok,gestami takie sobie(ale to moje odczucie)smart hub -bajka(rozmowy przez skypa z rodzina w niemczech i anglii ciagna sie godzinami)witam przymierzam się do kupna tego telewizora, czy mógłby ktoś mi podać jakąś opinie o tym modelu
Mam identyczny problem tylko że TV jest już po gwarancji. Dzwoniłem do samsunga tylko że chcą go zabrać do naprawy [zielona góra ponad 200km.odległa i zarazem najbliżej] to będzie droga naprawa no i czas bez TV. Pytanie: może jest gdzieś możliwość kupienia takiej płytki i bym ją sam wymienił ?Panowie, mam problem z tym samsungie mianowicie nie działa mi wifi. Sprawa wyglada następująco, tv kupiłem w połowie marca, wszystko podlaczyłem, ładnie pięknie hulało włącznie z wifi. Natomiast od kilku dni nie mam połączenia bezprzewodowego...momencie jak wchodzę w ustawienia sieciowe i próbuje wyszukać sieci to albo nie znajduje żadnej albo znajdzie kilka i po 1 sek. wyłącza sie menu i tak w kółko...podłączony net przez kabel oczywiście działa. Aktualizację do 2006 zrobiłem przez usb bo przez net tv jej nie znajdował. Da sie coś z tym zrobić...??