andrzej ch63 napisał:witam
od kilku tygodni przymierzałem się do tego modelu ,zadałem pytanie Kikiemu co kupić jako jeden z nielicznych nie otrzymałem odpowiedzi chodź dokładnie opisałem swoje warunki , w między czasie brat w niemczech korzystając z możliwości wymiany wymienił b950 na B7000 ,z tego pierwszego był niezbyt zadowolony ,a po wymianie jest podłamany , w kilku słowach mi napisał że więkrzego gówna nigdy w życiu nie miał i nak najszybciej to badziewie oddaje,przy dobrym sygnale cyfrowym bundesliga wypada mizernie jak i wszystkie kanały sportowe w hd ,ten odbiornik jedynie dobrze radzi sobie z xbox ,mianowicie chodzi o badziewną płynność obrazu przy szybkich ruchach,tak więc znowu jestem w zerowym punkcie wyjcia i pewnie będę się musiał wstrzymać z kupnem tv.
a ja po niezlych przygodach z TV ue46b7000 (miesiac w serwisie, ktory nic nie naprawil chociaz wg nich wymienili kilka czesci, reklamacja w samsungu ktory mnie olal, ponowna reklamacja w samsungu - teraz czekam na odpowiedz) ogladam ten tv i powiem tak: obraz REWELACJA, naprawdę jestem zadowolony. Zarowno Blu ray jak i x360 oraz ps3 wypalaja gałki oczne . Jesli naprawią mi trzeszczące głosniki i poprawią cos z flashlightingiem (albo mi sie wydaje albo z czasem sie to zmniejsza) to bede zadowolony w 99%.
odtwarzanie plikow z usb jest ogromnym plusem, szkoda tylko ze plikow z DTS nie mozna odtworzyc :/
ale tak czy siak w sprzecie za taka kase nie powinno nic buczec - i to mi maja koniecznie naprawic.