skrót myślowy, chodziło mi o powłokę na matrycySkoro The Frame to lcd ,to wytłumacz mi proszę ,w jaki sposób matryca w oledzie pochodzi od lcd?
skrót myślowy, chodziło mi o powłokę na matrycySkoro The Frame to lcd ,to wytłumacz mi proszę ,w jaki sposób matryca w oledzie pochodzi od lcd?
Dla przypomnienia, ile za G4?Matryca matowa w oled tv super sprawa, ale jeszcze ta cena....
To i na Samsunga z matową matrycą będą chętni.Modele 115X955 " Są już dostępne.
Są w specjalnej ofercie z pełnym pakietem dla członków forum.
I są już konkretni chętni.
Więc bez obaw.
Nie każdy chodzi do Lidla....
A co,może nie ?Ty nie ściemniaj o jakimś gratisie bo każdy widzi ,że to niżej to nie telewizor tylko lusterko .
I chyba każdy pamięta z pewnej bajki jakie pytanie zadaje się lusterku?![]()
To już wiadomo wszystko - ten Samsung 77S95D będzie o 3,5 tys tańszy od LG OLED77G45, (22000 PLN vs 25500 PLN), więc nie rozumiem zdziwienia. Dodatkowo 10% zniżki więc robi się 5,5 tys różnicy na korzyść Samsunga (19800 vs 25500 PLN). Nawet jeśli będzie się jednym z 40 szczęśliwców, to 2,5 tys rabatu na Soundbar SG10TY dalej nie zmniejsza istotnie różnicy (tj z 5,5 robi się 3 tys) a z tego co pisałeś wcześniej 3 tys to spora różnica.Matryca matowa w oled tv super sprawa, ale jeszcze ta cena....
Czyli co? Wyjdzie 16TPLN za 77G45?Dla członków forum są specjalne i bardzo mocne oferty cenowe na LG - dodatkowo dojdą jeszcze promocje LG Polska na nowości.
Pewnie ciut więcej ale z pełnym pakietem.Czyli co? Wyjdzie 16TPLN za 77G45?
To fakt - super warunki. Gdybym: 1) miał potrzebę zmiany, 2) nie bał się wypaleń, 3) z jakiegoś powodu preferował WOLED, to na prawdę bardzo bym rozważałLG 77G45 finalnie za 17999 zł z kalibracją, montażem, dostawą.
No to czekamy.Test C855 ma być za tydzień , może przeciągnąć się dwa , trzy dni.
Czekamy z niecierpliwością na obiecany w sobotę test.Przecież sami napisaliście że już wiecie jak będzie wyglądał test .
Brawo Wy.
To po co się śpieszyć.
Będzie
A musi ?Będzie