Nie robię ci tu żadnej antyreklamy, raczej nie zrozumiałeś mojej ironii. Jeżeli chodzi o dbanie o sprzęt to osobiście staram się dbać, ale nie jestem pedantem i nie trzymam np. pilotów w foliowych workach a ampka nie przecieram codziennie ściereczką (bez urazy oczywiście). Co do twojego amplitunera to nie wyskakiwałbym z tym jaki on jest wspaniały (Za to twoj "nowoczesny" amplituner za 1000zl reprezentuje poziom hi end) bo gdy kupowałem mój wcześniejszy ampek to miałem okazję go porównać z twoim modelem i nie widziałem w nim niczego co górowałoby nad 920 włącznie z brzmieniem (co oczywiście jest kwestią indywidualną). Kiedy wszedłem w posiadanie obecnego ampka bardzo się bałem, że będzie duży przeskok w brzmieniu obu urządzeń. W rzeczywistości to się nie potwierdziło, przynajmniej na moich głośnikach, różnica jest ciężka do wyczucia co automatycznie stawia też pod znakiem zapytania ten wielki przeskok w jakości na korzyść twojego ampka. Nie zgodzę się też z tym, że nowsze produkty są gorsze. Wręcz przeciwnie, każda generaca wnosi coś nowego a i brzmienie ulega poprawie co można stwierdzić na podstawie wielu dostępnych obecnie produktów. Dzisiejsze ampki budżetowe wypadają pod względem wypsażenia lepiej niż te z trochę wyżeszej półki z przed paru lat a i brzmieniowo co najmniej im dorównują. Nigdy też nie twierdziłem, że posiadam Hi End i wszędzie z pełną swobodą i otwartością przedstawiam 528 jak amplituner budżetowy.