Też tak miałem. Pobierz plik apk i puścić instalację ręcznie.Witam. Kilka dni temu kupiłem realme 4K ale w dostępnych aplikacjach brak Apple TV. Nie mogę tez jej wyszukać przez wyszukiwarkę. Macie jakiś pomysł o co chodzi? Czyżby Apple TV nie było juz dostępne na googly tv?
Właśnie jak wchodzę na Google play przez sticka to nie znajduje Apple TV.Na Chromecast 4k Apple TV jest normalnie dostępne w Sklepie Google Play.
Zawsze możesz doinstalować ręcznie.
A mógłbyś napisać dokładniej co gdzie pobrać i jak?Też tak miałem. Pobierz plik apk i puścić instalację ręcznie.
Właśnie jak wchodzę na Google play przez sticka to nie znajduje Apple TV.
Wystarczy napisać w google: Apple TV apk i już masz pełno wyników.A mógłbyś napisać dokładniej co gdzie pobrać i jak?
Dodaje jeszcze LINK do filmu i zdjęcie:Cześć, czy możecie u siebie sprawdzić czy w menu po naciśnięciu przycisku "Bluetooth" obok ikony ustawień pojawia Wam się jakiś ekran z ustawieniami ? U mnie na chwilę pojawia się czarny ekran i po chwili wraca do głównego menu. Mam zaktualizowanego sticka do najnowszej wersji.
Wsparcie Realme zaleciło przywrócenie ustawień fabrycznych. To niestety nie pomogło.Dodaje jeszcze LINK do filmu i zdjęcie:
U mnie w ogóle nie ma tych przycisków WIFI i BT. Są ustawienia i konta... Masz Realmi Stick 4K i najnowszy soft ?Cześć, czy możecie u siebie sprawdzić czy w menu po naciśnięciu przycisku "Bluetooth" obok ikony ustawień pojawia Wam się jakiś ekran z ustawieniami ? U mnie na chwilę pojawia się czarny ekran i po chwili wraca do głównego menu. Mam zaktualizowanego sticka do najnowszej wersji.