U mnie też słychać ten TV. Na początku pierwsza myśl to: f...ck mam pecha - mój bzyczy, tym bardziej że sprawdzałem to w sklepie i nie było nic słychać, jedynie po przyłożeniu ucha za obudowę ale ledwo ledwo. Teraz się z tego śmieję bo był czarny ekran a dźwięki się nasilają wraz ze wzrostem jasności obrazu
. W chwili obecnej nie zwracam na to uwagi, nie przeszkadza mi to. Model wyprodukowany w kwietniu. Zaznaczam, iż jestem czuły na jakieś dziwne dźwięki. Podejrzewam, że większość osób, których nikt nie uświadomi, że plazma może bzyczeć nie będą tego słyszeć. Obecnie jestem po wymianie panela i obudowy, gdyż reklamowałem uszkodzony napis "Samsung" na obudowie no i przy okazji bzyczenie. Uszkodzony napis - wymiana obudowy, bzyczenie - wymiana panelu (szkła) na nowe. Po wymianie słychać dalej ale trochę mniej, oczywiście przy ściszonym dźwięku i ciszy w pokoju.
Ogólnie obawiałem się tego buczenia (właściwie to nie wiem jak to nazwać bo nie jest to ani bzyczenie ani buczenie tylko coś po środku) ale teraz jestem zadowolony, że nie przekreśliłem zakupu tej plazmy z powodu potencjalnych odgłosów telewizora. Jak najbardziej polecam zakup tego TV.Relacja cena/jakość obrazu/ilość cali nie do pobicia a osobom, którym przeszkadzają dźwięki niech nie obawiają się reklamować telewizora. W moim przypadku serwis nie robił żadnych problemów.