Ps4 czy warto

kuba378

Active member
Masa błędów, HDR taki coś blady, narazie nie ma co podchodzić do niej, żeby się nie zrazić.
W sumie na tę chwilę, to jest chyba wersja beta :D
Trzeba poczekać aż ją połatają i dopiero wtedy się za nią zabrać.
Ja narazie odpuściłem, ale napewno do niej wrócę.

Caparzo

New member
Bez reklam
omg...
Ja bym pierdyknal moja zone w dekiel, za to ze kupuje konsole bez namyslu, wydajac wspolna kase na cos, co mozna poczekac tydzien i kupic za polowe ceny.

Na dodatek, sam widzisz jaka beke tu cisniemy z jeleni co to kupuja od kaminskiego konsole za cene x 2 i ty sie tym chwalisz.

rzadko się z tobą zgadzam albo wcale , ale tu racja :lol:

Ja tak sie nie cieszylem juz od paru lat :( :(
W sumie to nic mnie juz nie cieszy, nie wiem, jakis taki czlowiek "pusty" sie zrobil.

takie czasy, kryzys, wirus, pogoda, okres świąteczny jedni lubią inni nie, i człowieka nic nie bawi.. i sie udziela

Kiedyś się jechało do kina z kobitą przez całe miasto na randkę, a tu biletów już nie było.
Podchodziło się do konika i brało za 2x tyle. Żyło sie dla chwili i kombinowało, jak tu sprawić komuś przyjemność i dobrze spędzić czas. Nikt nie analizował.
Dziś dokładnie jest to samo, czasy się zmieniły, ale schemat ten sam.
Gest się liczy.

jakbyś podczas sexu ciągle gadał do niej "ty mój cyberpunku", zróbmy to na "cuberpunka" , skończe " jak w cyberpunku" :lol: to dla św spokoju twoja też by ci kupiła żebyś już nie marudził :lol:

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A ja właśnie gadałem z typem,który doskonale mówi z zamkniętymi ustami,a później chodziłem po płytkiej wodzie,która dodatkowo nic nie drgnęła.Przechodziłem też przez ludzi.
Chyba jestem duchem :D

Aaaa,mam jeszcze 2 samochody na całej ulicy.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No to ewidentnie u każdego w kratkę co innego. U mnie też są jakieś błędy, ale bez jakiś większych kwiatków i nie na tyle, żeby nie dało się grać, czy pisać o jakiejś alfie. Generalnie Cyberpunk, to taki potężny czołg, pcha tą fabułe cały czas do przodu i niczym się nie przejmuje, a że, rykoszetem dostaję jakieś bugi, bywa. Gra i tak wygląda świetnie.
W drugim wątku pisałem już o HDR. Zresztą i tak nie ma w co grać.
Na koniu mam jeżdzić i tułać się po lesie? To już wolę siedzieć w night clubie i oglądać zbugowane lap dance, a jest na co popatrzeć, ktoś się przyłożył i to dobrze ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
:D:grin::grin:
tenor.gif

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dobrze się sprawuje, zdarzają się bugi, ale nie ma tragedii.
Sama w sobie gra, bardzo ok. Wczoraj była jakaś aktualizacja, jeszcze nie sprawdzałem czy już się załącza HDR z automatu, ale łatwo to obejść, 10s roboty.

Widziałem natomiast film z całą masą błędów na PS4, faktycznie TRAGEDIA.
Na XSX 90% tego co tam widziałem, nie ma miejsca. Pewnie na PS5 podobnie.
Gdyby tak było, to wyłączyłbym po 15 min.

Do góry