Ps4 czy warto

Tvmania

New member
Bez reklam
Witam panowie musze się pochwalić całkiem przypadkiem wszedłem na konto kobiety swojej na allegro i kupiła mi ps5 z dodatkowym padem będzie w poniedziałek kurier. Jestem mega podniecony powiedziała że to było moje marzenie i mi kupiła prezent odrazu na moje urodzinki które mialem 30 wrzesnia + na gwiazdkę powedziala ze przepłaciła bo 4 tys ale Pany zlota kobieta + dostalem cyberpunk 2077. Jestem mega szczęśliwy bo wszystkie ps mialem od premierki a ten od swojej kobiety jestem mega szczęśliwy pomimo ceny bo wiedziala ile kosztuje w sklepie 2300 i pad takie jest życie. Jestem mega szczęśliwy konsolą się pochwalę w poniedziałek.

Attachments

• 16077149855288535011306094161858.jpg
    16077149855288535011306094161858.jpg
    31,2 KB · Wyś: 18

Tvmania

New member
Bez reklam
Ps5

Budzik nastawiony, do tego 100 komputerów i 100 różnych kont gotowe :D

To wyżej to żart? Czy gość się upił ze szczęścia? :D

To nie żart byczku powaga w pon czekam na kuriera warjatka do moja kobieta powiedziała że mnie kocha i taki prezent bede musial zrobić porządną robotę bo przeplacila jeszcze hehe.
W stawie fotki ps5 w poniedziałek.

Mam pytanko czy gta v z ps4 pojdzie na ps5 albo jest jakaś lista gdzie gry chodzą z ps4 na ps5? Z góry dzięki za pomoc.
Nadal nie wieże ze dzis taki dil kobitka moja odpierdzielila.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
omg...
Ja bym pierdyknal moja zone w dekiel, za to ze kupuje konsole bez namyslu, wydajac wspolna kase na cos, co mozna poczekac tydzien i kupic za polowe ceny.

Na dodatek, sam widzisz jaka beke tu cisniemy z jeleni co to kupuja od kaminskiego konsole za cene x 2 i ty sie tym chwalisz.

No ale ok, grunt ze sie cieszysz.. jak do sera :) :) :)

Tvmania

New member
Bez reklam
Kobietka duzo zarabia i ma swoje pieniądze byczku ja mam swoje .
I myślę że tydzień byczku napewno nowych konsol nie będzie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kiedyś się jechało do kina z kobitą przez całe miasto na randkę, a tu biletów już nie było.
Podchodziło się do konika i brało za 2x tyle. Żyło sie dla chwili i kombinowało, jak tu sprawić komuś przyjemność i dobrze spędzić czas. Nikt nie analizował.
Dziś dokładnie jest to samo, czasy się zmieniły, ale schemat ten sam.
Gest się liczy.

Zresztą, co lepsze? Pytać się żony o "pozwolenie" na postawienie głośnika czy amplitunera, bo ta, sobie wymyśliła jakąś wsiocką ikeowską wizję na ścianie, żeby "mamusia" wpadająca na weekend była zadowolona, czy mieć wyluzowaną kobitkę, która jest normalna i bardziej ją interesują pasje faceta, jak meble?

Bez przesady. Ktoś kto robi takie prezenty, ma zajebistą kobitkę i nie chodzi już o kase - bo jak kogoś stać, to są to grosze, a o sam fakt i pomysł. Większość zołz, po kupnie konsoli i to za SWOJE zapracowane pieniądze, by wyszła z siebie i zrobiła reprymendę i analizę, do którego roku się gra, a od którego już nie wypada.

Także z mojej strony, pozdrowienia dla kobitki, bo na pewno spoko babeczka ; )

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Kiedyś się jechało do kina z kobitą przez całe miasto na randkę, a tu biletów już nie było.
Podchodziło się do konika i brało za 2x tyle. Żyło sie dla chwili i kombinowało, jak tu sprawić komuś przyjemność i dobrze spędzić czas. Nikt nie analizował.
Gest się liczy.

Zresztą, co lepsze? Pytać się żony o "pozwolenie" na postawienie głośnika czy amplitunera, bo ta, sobie wymyśliła jakąś wsiocką ikeowską wizję na ścianie, żeby "mamusia" wpadająca na weekend była zadowolona, czy mieć wyluzowaną kobitkę, która jest normalna i bardziej ją interesują pasje faceta, jak meble?

Bez przesady. Ktoś kto robi takie prezenty, ma zajebistą kobitkę i nie chodzi już o kase - bo jak kogoś stać, to są to grosze, a o sam fakt i pomysł. Większość zołz, po kupnie konsoli i to za SWOJE zapracowane pieniądze, by wyszła z siebie i zrobiła reprymendę i analizę, do którego roku się gra, a od którego już nie wypada.

Tu nie chodzi o treść, a formę wypowiedzi :D

Tvmania

New member
Bez reklam
Gest się liczy.

Dzięki Armaning za miłe słowa podpisuje się pod tym postem rękoma i nogami. Fotki z ps5 wstawię w poniedziałek.
Przeczytałem swojej kobiecie twoj komentarz i aż oczy jej się zaszkliły ze wzruszenia .

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Chyba nie masz mnie na myśli? Nie neguje gestu, a formę wypowiedzi niczym od podnieconego 15sto latka który pierwszy raz cycki zobaczył poza monitorem. Jeszcze to "wstawię zdjęcia w poniedziałek"... Mistrz :D

Dokladnie,,,

Ale w sumie to tylko pozazdroscic... Ja tak sie nie cieszylem juz od paru lat :( :(
W sumie to nic mnie juz nie cieszy, nie wiem, jakis taki czlowiek "pusty" sie zrobil.

Do góry