Ps4 czy warto

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ogarniam sobie trochę dem.Przeszedłem "Dooma" i może kiedyś,jak będzie okazja wezmę pełną wersję.Jest fajna muza,rozpierducha,nie wygląda źle i chodzi w 60 kl/s.
"Prey 2" demo także ukończone,ale nie wciągnęła mnie ta gierka na tyle,aby dłużej się w nią bawić,w dodatku wygląda słabo,no i czuć te 30kl/s,co w grach z widoku pierwszej osoby jest trochę mało...
Teraz instaluje mi się demo "Mafii 3" (już ściągnięte) ale coś strasznie wolno to idzie,już z pół godziny i dopiero 66 % ;-)

pantomima

Banned
Dla mnie ten doom kiepsciutki .
Ten na ps3 byl bardziej klimatyczny , w ogole byl inny 100x lepsiejszy .
Masz jeszcze kilka demek .
Chlopie nie czaj sie ,tylko kup Bloodborne .
DS3 jest trudniejszy , wiec nabierasz wprawy w BB i pozniej zabierasz sie za DS.
Chociaz jestes chyba wyrafinowanym/zaawansowanym graczem wiec poziom trudnosci nie powonien byc dla Ciebie problemem ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
"Doom 4" to powrót do korzeni.Bardziej przypomina stare części (jedynkę i dwójkę).
Z kolei trójka,to inny klimat,trochę horrorkowy.Mi się to także podobało i kiedyś ją przeszedłem :-D

Z demek jeszcze kilka zostało...

Na "Bloodborne" przyjdzie czas,może wezmę jak skończę "Horizon Zero Dawn"/"Uncharted 4" :wink:

pantomima

Banned
Krotkie jest to demo .
Nie bardzo mozna zlapac jakiekolwiek rozeznanie po jego przejsciu , ale jest darmowe , wiec nie zaszkodzi sprawdzic ;)

Dawaj login dzieciaku na priv ;)

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie ten doom kiepsciutki .
Ten na ps3 byl bardziej klimatyczny , w ogole byl inny 100x lepsiejszy .
Masz jeszcze kilka demek .
Chlopie nie czaj sie ,tylko kup Bloodborne .
DS3 jest trudniejszy , wiec nabierasz wprawy w BB i pozniej zabierasz sie za DS.
Chociaz jestes chyba wyrafinowanym/zaawansowanym graczem wiec poziom trudnosci nie powonien byc dla Ciebie problemem ;)
:cry: Chyba żartujesz :D Piramida i Bloodborne ?!:mrgreen: Przecież dla nich GTA jest mega wymagający:razz: Zgubi się biedula w tym BB, a Ty jemu jeszcze i Dark Souls polecasz! Cieniutkie są na taki gry. Może jakiś Mafia albo jakiś samograj. Uncharted , na przykład. :razz:
Krotkie jest to demo .
Nie bardzo mozna zlapac jakiekolwiek rozeznanie po jego przejsciu , ale jest darmowe , wiec nie zaszkodzi sprawdzic ;)

Dawaj login dzieciaku na priv ;)

A proszę bardzo: Banifacji Savron. :mrgreen: Bo od niego doczeka się tylko login na Amiga.:bober:

pantomima

Banned
No wiesz , probuje Go wciagnac w bardziej wymagajace tytuly .
Niech chociaz sprobuje ;)

Savron - ten login to na powaznie ? Dodam Cie jutro . Siedze na dole , katuje Zabojcza Bron 4 , nie chce mi sie wspinac na gore , tam mam podbita ps4 ke .

Sluchaj - po dluzszym czasie odpalilem DS3, przed tym dluzsza chwile gralem w bb .
Trudne te soulsy . Myslame ze se pogram bez spiny , ale nie ma lekko .
Gierka trzyma poziom :D

Ostatnia edycja:

Savron

Well-known member
Bez reklam
No wiesz , probuje Go wciagnac w bardziej wymagajace tytuly .
Niech chociaz sprobuje ;)

Savron - ten login to na powaznie ? Dodam Cie jutro . Siedze na dole , katuje Zabojcza Bron 4 , nie chce mi sie wspinac na gore , tam mam podbita ps4 ke .

Sluchaj - po dluzszym czasie odpalilem DS3, przed tym dluzsza chwile gralem w bb .
Trudne te soulsy . Myslame ze se pogram bez spiny , ale nie ma lekko .
Gierka trzyma poziom :D
Co do Dark Souls, to masz na myśli dodatki? Już mówiłem, DS3 w porównaniu z DS1 oraz DS2 to zwykły spacer, na piechotę. Rayman Legends oraz Ninja Gajden też są mega wymagający tytuły.
Tak, to mój login na głównym koncie.:)
Nie doczekasz się od nich żadnego logina. :mrgreen: Powiem dla czego: bo po prostu boją się że wszystkie ich wypociny na forum o rzekomym super-skillu , to zwykła bajka :mrgreen: Cały ich skill to GTA oraz LIMBO:razz:
Chcesz eksperyment przeprowadzę? Nu to proszę.
PIRAMIDA , daję Ci swój Bloodborne w prezencie ( wiem że Ci stać , ale to podarunek od samego Saurona:grin:) , oraz jak obiecałem , półroczny abonament na PS Plus. Warunek tylko jeden: dajesz login dla Pantomima, nie mnie!
Nu to teraz , Pantomoma, czekaj na odpowiedz. :twisted: Może za pól roku i dostaniesz.:p Czołem.

Seizo

Active member
Bez reklam
W tym miesiącu w ofercie plusa do pobrania Life is Strange. Znakomita pozycja. Szkoda tylko, że nikt nie pokusił się o polonizajcę tej gry na konsole.

Seizo

Active member
Bez reklam
MGS Phantom Pain. Główny wątek zaliczony dawno, dawno temu, ale wróciłem do zadań pobocznych. Ta gra się nie nudzi :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja póki co,jeszcze dobrze nie zacząłem "HZD" i "U4",bo czyszczę dema na PSstore :grin:
Ostatnio pograłem chwilę w "Mafię 3" (z pół godziny) i o dziwo jest lepiej,niż to co myślałem...
Zobaczę jeszcze trochę,na razie zabijam każdego jednym strzałem z pięści (dosłownie) :grin:

Seizo

Active member
Bez reklam
Ja mam na płycie jeszcze nie ruszone DS3, Metro Redux :D. Oprócz tego zaczęta Persona 5 tylko grać nie ma kiedy :p

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Panto,jak tam z "Tekkenem 7 " ? ;-)

Ja dzisiaj zaliczyłem kolejne 2 dema - "Nier Automata" i nowego COD-a,ale nie mam zajawki na pełne wersje ;)

Do góry