Ps4 czy warto

Borixon

Active member
Bez reklam
Nie mam 4k Tv, nie jaram się jakoś graniem. Tak porostu pomysł wpadł.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Kamil_89

Member
W tych pierwszych fatach na froncie plastik był lakierowany, lubi się to rysować, dodatkowo nie było przycisków tylko czujniki. W nowszych m.in 1216 są już przyciski.

Borixon

Active member
Bez reklam
No jutro jadę kupić właśnie slima, mam nadzieję że się uda.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

drosophilia

Active member
Bez reklam
uzywke, czy nowke sztuke? Swietna byla dzis proomocja w sklepie gry-online, slim 1000 TB + horizona + dodatkowy pad za smieszne pieniadze

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pojeżdziłem trochę w Dirta 4.
Graficznie oczko niżej jak Dirt Rally (wersja na PC).
Sama gra jest ok, nie jest to symulacja, ale na pewno nie arcade - nie w takim wydaniu jak NFS itp.
Jest świetny samouczek i szkolenie na placu.
Odpaliłem na projektorze, oczywiście widok z środka (tryb zawodowiec) i faktycznie, można odpłynąć. Wrażenia są niesamowite, ale po kilku trasach entuzjazm proporcjonalnie opadał.
Niby wszystko ok, ale czegoś mi tu brakuje.
Zrobię jeszcze kilka podejść, ale coś czuje, że tu nie problem z grą, a zwyczajnie człowiek się starzeje i jakoś im dalej, tym mniej chęci ;)

Tak czy inaczej, dla fanów, obowiązkowa pozycja.

grzesiek1945

New member
Mam podobną opinię. W Dirt Rally czuje się klimat, trasy są "wiarygodne", realistyczne. Specjalnie dla tej gry kupiłem fotel i kierownicę za grubo ponad 2000 zł, i nie żałuję, spędziłem sporo godzin przy tej grze. Udało mi się nawet wbić do pierwszej dziesiątki na świecie w latach 60 i 2000 rajd Finlandii niektóre odcinki, konsola PS4. Było bardzo trudno, ale satysfakcja ogromna. Niestety w Dirt 4 tego nie ma, grafika gorsza, feeling z jazdy sporo gorszy. Niestety ale developerzy muszą zarabiać, więc musieli zrobić grę dla mas, niedzielnych graczy których jest najwięcej. Oczywiście gra jest warta zakupu bo to będzie na pewno gra lepsza niż WRC 7, ale niesmak pozostaje. Ja natomiast kontynuuję karierę w Dirt 4 ale będę wracał do Dirt Rally.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Seizo

Active member
Bez reklam
Na chwile obecną na plus dla mnie Metro Exodus, Evil Within 2, Wolfenstein. Asasyn wygląda tak samo drętwo jak poprzednie części. Sportówki od EA mnie nie kręcą. Lepszą koszykówkę robi 2K, a piłkę Konami. Battlefront 2 wygląda za to świetnie. Zabrakło mi jednak nowego Battlefielda w odpowiedzi na COD WW2. Ciekawie i świeżo wygląda natomiast A Way Out. Poczekamy, zobaczymy, brakuje mi takich coopów w split screenie więc może wyjść z tego całkiem ciekawa produkcja.

Konferencji MS nawet nie chce mi się komentować. Dno, bieda i żenada. Phil jak zawsze pierd.... kocopały i jarał się cyferkami. Dziwię się że nikt go jeszcze nie wyrzucił zbity pysk. Najpotężniejsza konsola, to stwierdzenie padło kilkadziesiąt razy, a co pokazali? Minecraft i inne indyki w 4K. Do tego 499 $/euro, a u nas na start pewnie ~2500 zł. Co z tego że jest moc, skoro godnych uwagi gier jak nie było, tak nie ma. Lepiej już dołożyć i poskładać sobie pieca, bo te ich wszystkie śmiechu warte "exy" i tak pojawia się na PC. Sony ich jutro zabije i połknie bez popitki. Niech jeszcze obniżą cenę PS4pro to już w ogóle MS ma pozamiatane w tej generacji i może zwijać interes.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak tak, bieda i żenada. Cały ten wątek to żenada.
Sony pozamiata, ojej. Rurki mi z wrażenia strzeliły w kroku.
Chyba nie kupię nowego X'a.
Po co mi ponad 20 exów, skoro nie są tak genialne jak Uncharted.
Forza w 4k i 60fps? Po uj to komu.
Atmos w grach? Kto normalny wiesza głośniki w suficie? Żenada.
Kompatybilność wsteczna? Po co, Sony wyrażnie powiedziało, że nikt nie gra w starocie.
Player UHD? Pff. W to się gra, a nie ogląda. Każdy gracz z krwi i kości o tym wie.
Małe rozmiary, po co? Przecie to się będzie grzało.
Brak VR? No faktycznie, nie przeżyjemy tego.
Jprd.
No nic, jutro Gejstejszyn pozamiata.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kilka gier przedstawionych na zakończonych już konferencjach na pewno sprawdzę,jednak nie są to tytuły na które szczególnie bym czekał,co nie wyklucza,że mogą pozytywnie zaskoczyć i dać sporo frajdy :wink:

Ostatnia edycja:

Seizo

Active member
Bez reklam
Tak tak, bieda i żenada. Cały ten wątek to żenada.
Sony pozamiata, ojej. Rurki mi z wrażenia strzeliły w kroku.
Chyba nie kupię nowego X'a.
Po co mi ponad 20 exów, skoro nie są tak genialne jak Uncharted.
Forza w 4k i 60fps? Po uj to komu.
Atmos w grach? Kto normalny wiesza głośniki w suficie? Żenada.
Kompatybilność wsteczna? Po co, Sony wyrażnie powiedziało, że nikt nie gra w starocie.
Player UHD? Pff. W to się gra, a nie ogląda. Każdy gracz z krwi i kości o tym wie.
Małe rozmiary, po co? Przecie to się będzie grzało.
Brak VR? No faktycznie, nie przeżyjemy tego.
Jprd.
No i po co się rzucasz? Przecież nigdzie nie napisałem, że ta konsola jest zła, albo że jest to jakiś chłam. Odniosłem się do samej konferencji, wystąpień i jej przebiegu, zaprezentowanych grach i pozycji Microsoftu w tym momencie. Oglądałeś na żywo? Ja tak i liczyłem na dużo lepszą startową reklamę, a ledwo dotrwałem do końca. Mogli pokusić się chociażby o kilkuminutowe zwiastuny swoich największych tytułów, albo chociażby jakieś zapowiedzi z samym logo gry, a poza Forzą nie pokazali niczego. Co z tego że MS zrobił dobry sprzęt, skoro zapomnieli o grach. Nie ma tutaj żadnych system sellerów (w mojej ocenie). Ponad 20 exów, super tylko 70% z tego to gry niezależne i to na taki sprzęt. Chcesz, odpowiada Ci, kup.

No nic, jutro Gejstejszyn pozamiata.
Teraz wszystko jasne.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mogli to, mogli tamto. Zajmij się czymś pożytecznym i zrozum w końcu, że na rynku nie ma jedynie słusznej platformy.
Wypunktowałem Ci to, czego nie widzisz, a interesuje innych.
Nie odpowiada Ci, nie kupuj i się nie spinaj tak.

Ja rozumiem Twoje ekscytacja jakimiś Unchartami, bo też w Twoim wieku rajcowałem się takimi cukierkami, ale dla wielu taka Forza w 60fps jest o wiele istotniejszym wabikiem.
Twoje "nie ma godnych gier, jak nie było, tak nie ma" to bzdura.
Były, są i będą. Tyle, że nie dla Ciebie.
"Dno, bieda i żenada" też nie jest adekwatnym określeniem prezentacji, tylko płaczem rozkapryszonego dzieciaka który nie widzi świata po za PS. Obiektywnie, każdy znajdzie coś dla siebie. Bez znaczenia czy to będzie PS, XB czy PC i na żadnej płaszczyźnie konfernecja MS nie zasługuje na miano "żenady".
Także zluzuj, bo nie mam czasu i ochoty na ponowne przepychanki słowne o niczym.

Ostatnia edycja:
Do góry