Przestudiowałem nieco ten wątek i mam kilka problemów, co prada, chciałbym tak "przerobić" filmy mkv, by dało się je obejrzeć na dvd, ewentualnie w formie divix. Oczywiście chciałbym też by dało się skorzystać z napisów txt. Co powinienem zrobić, proszę o jak najprostsze wytłumaczenie jak dla laika. Narazie ściągnąłem ten program mkv2vob, polecany już kilka krotnie, oraz program do napisow subtitle workshop. Z programikiem mkv mam pewien problem bo po zadaniu mu filmu mkv pojawia sie komunikat "Error getting mkv info" i nic dalej się nie dziej, czy to przez to, że w konfiguracji wubrałem by rozszerzeniem wyjściowym było avi? Komunikat pojawił mi się przy dwóch fimach, które tak próbowałem przerobic, a oba spokojnie na kompie chodzą.
Co to oznacza? Co popsułem? I ogólnie, może jeszcze tak na koniec, chciałbym te fimy móc spokojnie oglądać, bądź w formie dvd bądź divix, oczywiście z napisami, które pochodzą z txt, co będzie najlepszym wyjściem, jakie ustawienia co zrobić?
Z góry przepraszam jeśli coś powtarzam, zle przeglądałem ten wątek, może coś podobnego przeoczyłem, ale poprostu już nieźle siepogubiłem, no może też nieco sie różni, bo sporo chce na PS3 a mi tylko dvd, a nawet divix by starczył, oczywiście miło by było jakby się dało zrobić możliwie dobrej jakości.
Z góry wielkie dzięki!