seba_822 napisał:Witam,
Dzisiaj odbieram Samsung PS-50A656. Jak tylko podłączę i ustawię go podzielę się wrażeniami z odbioru
seba napisz o swoich wrażeniach, chyba że nie możesz wyjść z szoku od trzech dni
pozdrawiam
seba_822 napisał:Witam,
Dzisiaj odbieram Samsung PS-50A656. Jak tylko podłączę i ustawię go podzielę się wrażeniami z odbioru
Być może jeszcze podłącza?seba_822 napisał:Jak tylko podłączę i ustawię go podzielę się wrażeniami z odbioru
Niestety, konieczność skalowania powoduje że np. napisy nie są już tak wyraźne. Ale różnica nie jest duża.Tigro napisał:A mógłby ktoś powiedzieć, czy wygląd telewizji cyfrowej (na przykład Cyfry) na plaźmie będzie tak samo dobry i ostry jak zwykły sygnał analogowy na telewizorach kineskopowych?
blopaa napisał:Witajcie!
Wlasnie przed chwila zamowilem Samung PS50A656 w sklepie internetowym z Piaseczna i dzis po 18 telewizor ma byc u mnie w domu (mieszkam niedaleko Warszawy)! Mam nadzieje ze dojedzie Na wybor tv poswiecilem okolo dwoch miesiecy ale ostatnie dwa dni to zmasowany atak na forum i w koncu po wielu przeczytancyh postach zdecydowalem sie na ten wlasnie model (sporo wspieralem sie tez strona vinvetna). Pod uwage bralem jeszcze Panasonic TH46PZ85 ale ostatecznie wybor padl na Samsunga. Jak tylko go podlacze dam znac o moich wraznieach (+postaram sie dodac jakies foty). Pozdrawiam
aaa a mozecie mi doradzic do tego tv jakis porzadny uchwyt na sciane?
z gory dziekuje
Gdyby trzeba je było naprawdę wozić w pionie, to na obudowie byłyby dziesiątki wielkich, czerwonych napisów nakazujących przewożenie tylko i wyłącznie w ten sposób. Ich brak pokazuje tylko, że ten mit o psuciu się plazm wiezionych na płasko to bujda na resorach. Ja swój telewizor wiozłem na płasko i wszystko działa jak należy - jak coś ma się zepsuć, to niech się psuje póki jest gwarancja, pamiętajcie o tymPrezes133 napisał:Czy bezpiecznie jest zamawiać taka plazmę kurierem, bo podobno je trzeba wozić w pionie, a kto to wie jak to wożą.