Ten Philips to taka średnia półka. Samsung ma słabe recenzje - nawet tu na forum. Jak nie dostanę tego Panasonica to chyba kupię tego SONY. Nic nie ma teraz takiego co by mi odp w 100%. A nowe modele będę pewnie drogie jak zawsze. Na wyprzedaże nie ma co liczyć bo zazwyczaj będę obniżki modeli które są dostępne po 1 sztuce gdzieś tam i to pewnie z ekspozycji.
Na szczęście test jest tylko testem i prezentować wady i zalety.
Sugeruję sprawdzić na własne oczy.
Nowe modele Panasonica nie szybko - bo mają jeszcze stare na magazynach i nie chcą towarować.
Powiadasz że mają jeszcze stare na magazynach a gdzie nie zajrzę do sklepu to wszędzie brak serii 780....widziałem na ekspozycji i nie było do czego się przyczepić. Czy w tym Sony 9005 rzeczywiście są jakieś problem z płynnością ruchu ? Ten android zamula ten tv ? Widziałem filmik jak ktoś przełącza kanały używając modułu kablówki UPC to tragedia. To mój leciwy Philips 7606 śmiga szybciej
Już się tak naczytałem testów tv o tych matrycach LCD na forum i coraz bardziej mi się podoba ten OLED Philipsa rzeczywiście jest tak dobry ? lepszy od Panasonica 55EZ950 ? widziałem w sklepach oledy ale tego modelu Philipsa właśnie nie..... są na niego jakieś promocje ?
Oled Philipsa POS9002 nie jest dobry, on jest rewelacyjny !!!
Niektórzy piszą że genialny.
Jest lepszy od Panasonica.
Promocja jest dla niebieskich członków forum, napisz proszę na PW dostaniesz info.
W pakiecie masz też :
- kalibrację gratis
- dostawę gratis
- uchwyt gratis
- montaż gratis
Nie zostawiajcie zakupów Oledów przed świętami - bo zabraknie.