Witam wszystkich,
jest to mój pierwszy post na tym forum, jednak mam nadzieję, że znajdę tu pomoc.
Poszukuję telewizora do swojego mieszkania do 5000zł. Interesują mnie tylko TV od 46 cali w górę...
Wciąż zastanawiam się (pomimo przeczytania ponad 10 artykułów) czy kupić tradycyjny LCD, czy LED EDGE.. A najlepiej FULL LED ale na to mnie nie stać
odległość od TV: 3-3,5 metra.
nasłonecznienie pokoju: słabe, okna za telewizorem są od strony wschodu.
wymiary pokoju: 28 metrów kwadratowych
jaki masz obecnie telewizor: nie mam.
preferowana wielkość TV: od 46 cali w górę
jakie programy najczęściej oglądasz? Programy sportowe (mecze piłki nożnej) oraz filmy. Korzystam z dobrego sygnału Cyfry+
więcej oglądasz w dzień czy wieczorem? wieczorem od 18:00
preferowana marka? brak
jakie urządzenia będą podłączone? Kino domowe YAMAHA Kino domowe Yamaha RX-V367 + BD-S667 + Prism Onyx 100
Dekoder HD Cyfry+
ile % do telewizji a ile % do innych urządzeń? 100% TV.
siedzicie na wprost telewizora czy również z katów bocznych? Jedna kanapa jest na wprost druga pod lekkim kątem (ok 15 stopni)
Czy ważne jest wifi? W ogóle.
ile programów HD? ~8.
ma stać czy wisieć? Wisieć.
jaka klasa cenowa? do 5000 PLN
obsługiwane formaty: Najlepiej jakby czytał MKV ale nie jest to wyznacznik. Zastanawiam się też nad 3D.
Jestem z Wrocławia więc nie ma problemu anbym podszedł do sklepu i obejrzał zaproponowane przez Was telewizory.
Czekam na podpowiedzi i dziękuję z góry za poświęcony czas.
jest to mój pierwszy post na tym forum, jednak mam nadzieję, że znajdę tu pomoc.
Poszukuję telewizora do swojego mieszkania do 5000zł. Interesują mnie tylko TV od 46 cali w górę...
Wciąż zastanawiam się (pomimo przeczytania ponad 10 artykułów) czy kupić tradycyjny LCD, czy LED EDGE.. A najlepiej FULL LED ale na to mnie nie stać
odległość od TV: 3-3,5 metra.
nasłonecznienie pokoju: słabe, okna za telewizorem są od strony wschodu.
wymiary pokoju: 28 metrów kwadratowych
jaki masz obecnie telewizor: nie mam.
preferowana wielkość TV: od 46 cali w górę
jakie programy najczęściej oglądasz? Programy sportowe (mecze piłki nożnej) oraz filmy. Korzystam z dobrego sygnału Cyfry+
więcej oglądasz w dzień czy wieczorem? wieczorem od 18:00
preferowana marka? brak
jakie urządzenia będą podłączone? Kino domowe YAMAHA Kino domowe Yamaha RX-V367 + BD-S667 + Prism Onyx 100
Dekoder HD Cyfry+
ile % do telewizji a ile % do innych urządzeń? 100% TV.
siedzicie na wprost telewizora czy również z katów bocznych? Jedna kanapa jest na wprost druga pod lekkim kątem (ok 15 stopni)
Czy ważne jest wifi? W ogóle.
ile programów HD? ~8.
ma stać czy wisieć? Wisieć.
jaka klasa cenowa? do 5000 PLN
obsługiwane formaty: Najlepiej jakby czytał MKV ale nie jest to wyznacznik. Zastanawiam się też nad 3D.
Jestem z Wrocławia więc nie ma problemu anbym podszedł do sklepu i obejrzał zaproponowane przez Was telewizory.
Czekam na podpowiedzi i dziękuję z góry za poświęcony czas.