U mnie to nie działa. Niestety w obecnym formacie rozważam wycofanie się na stałe. Niczego nie mozna znaleźć. Totalny gimbazowy chaos. Niczym kafelki w windows i Xboxie.Ja klikam w ten czas (widać u Armaniga na obrazku) po prawej stronie np. w "8 minut temu".
Niestety z powodu braku możliwości edycji muszę znowu pisać. I nie interesuje mnie klikanie w "Nowe Posty" czy "Nowe Tematy". Chciałbym zachować natywne drzewo forum (przez naście lat nauczyłem i zapamiętałem gdzie co jest) i by było to zrobione identycznie, z pogrubieniem tematów z nowymi postami od ostatniego logowania na główniej stornie drzew forum, jak w poprzednim wyglądzie przed "dobrą zmianą"...U mnie to nie działa. Niestety w obecnym formacie rozważam wycofanie się na stałe. Niczego nie mozna znaleźć. Totalny gimbazowy chaos. Niczym kafelki w windows i Xboxie.
Interesuje mnie działanie jak było przed zmianą: Tematy, w którym od mojego ostatniego logowania ktoś popełnił nowy post powinny być pogrubione i na górze. Po nstępnym logowaniu pogrubienie powinno zniknąć. A teraz loguje się po kilka razy i wszystko jest pogrubnione
no i kolejna rzecz; dlaczego rozdzielczość w avatarze jest teraz taka paskudna?Niestety z powodu braku możliwości edycji muszę znowu pisać. I nie interesuje mnie klikanie w "Nowe Posty" czy "Nowe Tematy". Chciałbym zachować natywne drzewo forum (przez naście lat nauczyłem i zapamiętałem gdzie co jest) i by było to zrobione identycznie, z pogrubieniem tematów z nowymi postami od ostatniego logowania na główniej stornie drzew forum, jak w poprzednim wyglądzie przed "dobrą zmianą"...
Niestety z powodu braku możliwości edycji muszę znowu pisać. I nie interesuje mnie klikanie w "Nowe Posty" czy "Nowe Tematy". Chciałbym zachować natywne drzewo forum (przez naście lat nauczyłem i zapamiętałem gdzie co jest) i by było to zrobione identycznie, z pogrubieniem tematów z nowymi postami od ostatniego logowania na główniej stornie drzew forum, jak w poprzednim wyglądzie przed "dobrą zmianą"...
no i kolejna rzecz; dlaczego rozdzielczość w avatarze jest teraz taka paskudna?
Aby przejść bezpośrednio klikamy na datę wpisu
tapatalk jest wyłączony ponieważ strona ma swoją wersję mobilną