Odpalam Chrome na PC i widzę, że i tutaj mam nieaktywny pasek w którym można pogrubiać tekst itp.
Odpaliłem Firefoxa i jest ok, podobnie na komórce na Firefoxie jest ok.
Może coś "globalnie" mam przestawione i z automatu na komórce/PC przestało działaś?
Jak ktoś ma wiedze co i jak, to niech się podzieli info.
multi cytat działa pierwszy cytat wciskamy skrót odpowiedź, następnie w kolejnym wpisie dodajemy plusem cytat i klikamy odpowiedź zaraz obokNie bardzo działa to przeniesieni do pierwszego nieprzeczytanego ,bo mnie po kliknięciu na datę wpisu przenosi do ostatniego postu w temacie a to zdecydowanie róznica.
Nie chce mi również działać cytowanie kilku postów- teraz zaznaczyłem do cytowania dwa- cytowany jest tylko jeden do którego pisze odpowiedz.Ikona "odpowiedż" u dołu strony nie działa , wyrzuca błąd.
gdzieś jest lista bb code. html jest wyłączone. zobacz poprzedni mój wpis, przełączyłeś sobie tryb odpowiedzi na "KOD"Odmuliło się...
Test
<b>Armanig</b>
armani kliknij proszę te trzy kropki w prawym górnym rogu edycji i tam powinny być takie dwa prostokątne nawiasy, kliknij w nie
tematy z ciut ciemniejszym tłem zostały przyklejone mała pinezka (tak jak było wcześniej)
No faktycznie ciut. Ledwo lewdo się odznaczają... Poprzednio były zdaje się w ramce. Teraz biały a jasnoszary... z lupą szukaćtematy z ciut ciemniejszym tłem zostały przyklejone mała pinezka (tak jak było wcześniej)
Może późno, ale nic z tego nie zrozumiałem ; )kolega mac dodał wpisy do profilu dlatego się wyświetlają jako wpisy na profilu