Problem z PS STORE POMOCY!!

szakal9999

New member
ja płaciłem w US PSS Visę student i 0 problemów. Warhawk kupilem(niestety teraz mogę grać tylko na koncie US:( (karta z lukasa). jest to zwykła płatnicza. Z tego co mi wiadomo, to płatnicza, jeśli tylko ma ten kod 3/4 cyfrowy to można płacić przez internet

Masta_J

Active member
Bez reklam
Owszem można płacić przez internet ale nie wszędzie.
W sklepach internetowych np. w UK - Visą Electron mogą płacić tylko mieszkańcy UK, reszta to już karta kredytowa.

Pozdrawiam,

Booze

New member
luppo19 napisał:
Witam zarejestrowałem sie na ps store i chciał bym kupować na nim gry ale nie potrafie zarejestrować karty.Karte specjalnie pod ta strone kupiłem w ING jest to wirtualna karta którą ponoć moge płacić w internecie.I wpisuje CREDIT CARD TYPE: Visa CARDHOLDER'S NAME: Visa CARD NUMER: ten który jest podany na przodzie karty EXPIRES ON: 08/2010 CARD Security Code: ostatnie trzy cyfry Oraz moje dane mam wpisane bez polskich znaków a adress street2 i 3 zostawiłem puste i otrzymuje komunikat:The credit card information is not valid.

Please check your entries carefully.

Prosze o pomoc

23.04 napisałem, że nie można jednak zapłacić kartą ING "żarówa". Niestety, pomyliłem się, wczoraj spróbowałem podać dane z tej karty i udało się. Widocznie trzeba poczekać kilka/kilkanaście dni (?). Jak pierwszy raz( gdzieś w lutym) próbowałem się zalogować to miałem taki sam komunikat jak Ty a teraz spokojnie przeszła identyfikacja.

Do góry