Ten TV to jakaś porażka. Może i Netflix ok, ale normalna telewizja to jakiś koszmar. SD rozmazane, strasznie słabe skalowanie nie da się oglądać, a kanały HD też nie idealne obraz na tvn24 drży szczególnie jak jakieś tabelki czy wykresy pokazują to masakra. Oczy bolą. Testuję różne ustawienia ale nie mogę znaleźć idealnego rozwiązania. Co to w ogóle ma być że tv za 5 tys. może przed każdym programem mam siedzieć i 30 min. szukać ustawień optymalnych dla tego programu ?
I to nie jest że jestem jakimś videofilem, oczekiwałem normalnego obrazu, po awarii starej plazmy Panasonica, jakiś czas oglądałem na 32 calach Philips i nie narzekałem. Teraz w końu radość że będzie wow a tu dupa.
Syn i żona bez mojego narzekania bo przecież nic im nie mówiłem że jestem rozczarowany bo chciałem się jeszcze ustawieniami pobawić, wyszedłem a jak wróciłem to sami pytali czy ten obraz to już taki będzie, że rozmazany, nie ostry.
Słabe to strasznie. Chyba go spakuje i oddam po prostu bo zawód jak dla mnie ogromny