pkomp - dalej się nie rozumiemy. Napisałem, że tak jak mam podłączone bardziej mi się podoba niż tak, jak proponujesz. I nie mam zamiaru niczego udowadniać, ponieważ takie jest moje zdanie i moje wyjątkowo subiektywne odczucia. Nie zamierzam nikogo przekonywać do takich podłączeń (wisi mi, jak masz w domu połączone) zwłaszcza, że pewnie nigdy nie będę u Ciebie na odsłuchu.
Forum jest po to, by dzielić się spostrzeżeniami a nie by wymuszać (ciekawe zresztą jak?) stosowanie "jedynych słusznych konfiguracji".
Na zakończenie - z tego i zresztą innych for korzystałem przed i po zakupie telewizora i kina domowego i wiele się dowiedziałem, ale skąd pomysł, żebym musiał przyjmować podawane tu zalecenia jak dogmaty?
Niemniej pozdrawiam.
Forum jest po to, by dzielić się spostrzeżeniami a nie by wymuszać (ciekawe zresztą jak?) stosowanie "jedynych słusznych konfiguracji".
Na zakończenie - z tego i zresztą innych for korzystałem przed i po zakupie telewizora i kina domowego i wiele się dowiedziałem, ale skąd pomysł, żebym musiał przyjmować podawane tu zalecenia jak dogmaty?
Niemniej pozdrawiam.