Diagnoza błędu
Przyczyną występowania tego błędu była ewidentnie karta pamięci (8GB Transcend SDHC)
, która nie wykazuje nic w innym sprzęcie (aparat) sprawuje się b.dobrze. Po wymianie na SanDisk Extreme III problem znikł
.
Jestem bardzo ciekaw czy może ktoś jeszcze nabył tę kamerkę? Jeśli tak to zapraszam do wyrażania swych opinii. Ja wiem już jedno - od momentu przekazania tego prezentu synowi ( "zero" doświadczenia) widzę , że moje ręce jakby "przestały się trząść"
. Filmując spokojnie, podtrzymując kamerę drugą ręką można uzyskać efekt filmu akceptowalny za cenę 579,00 zł
k: . Wkrótce napiszę troszkę o obróbce filmów wykonanych kamerką.
Pozdrawiam
szeniek napisał:... napotkałem pewien problem przy zapisie filmów ale nie wiem czy dotyczy on kamery czy też użytej karty pamięci . Otóż zdarza się czasami, że jeden z plików nie zapisze się właściwie(jakiś błąd) i np. po przejściu na podgląd kamerka podaje że czas tego pliku to np. 465:25:05 !!! (465 godzin )...
Przyczyną występowania tego błędu była ewidentnie karta pamięci (8GB Transcend SDHC)
Jestem bardzo ciekaw czy może ktoś jeszcze nabył tę kamerkę? Jeśli tak to zapraszam do wyrażania swych opinii. Ja wiem już jedno - od momentu przekazania tego prezentu synowi ( "zero" doświadczenia) widzę , że moje ręce jakby "przestały się trząść"
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: