Uważaj, bo dziś to już nie jest takie oczywiste. Może być D ale wacek niżejhehe!Wszystko zależy od tego jaki masz rozmiar biustu
![]()
Uważaj, bo dziś to już nie jest takie oczywiste. Może być D ale wacek niżejhehe!Wszystko zależy od tego jaki masz rozmiar biustu
![]()
, what a day! We have found another***error fare, this time you can fly crazy cheap to São Paulo and Rio de Janeiro from Spain, Austria, Hungary, Czech Republic and France from only €145.50!
Do you fly from***France?***Don't miss the most amazing flight deals from***France***and sign up for a dedicated***FRANCE NEWSLETTERnow!
Update: Flights from Toulouse, Nice, Budapest, Vienna Prague and Strasbourg are still working!!!
Flights from Budapest, Vienna and Prague are more expensive.
Fly with Lufthansa and Azul to Rio de Janeiro, Brazil from Madrid, Barcelona, Toulouse, Nice, Strasbourg, Prague, Budapest, Vienna and Nice for just €145.50 round trip! Appears to be an OTA glitch.
Travel dates:***
November 2015 – June 2016
Example dates from Nice:
17-27 Nov
29 Nov – 6 Dec
3-10 Dec
21-28 Jan
7-14 Mar
Example dates from Toulouse:
16-25 November
22 Nov – 2 Dec
12-19 Mar
Example dates from Spain:
18-25 Nov
2-9 Dec
13-20 Jan
13-27 Jan
4-11 May
1-8 Jun
Dodam jeszcze, w których krajach byłem. Zatem w kolejności alfabetycznnej: Australia, Austria, Brazylia, Czechy, Dominikana, Egipt, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Kambodża, Katar, Litwa, Malezja, Meksyk, Niemcy, Singapur, Szwajcaria, Tajlandia, Tunezja, Turcja, Ukraina, Węgry, Wielka Brytania, Włochy.
Dobry Plan to i ja dodam Cię do znajomych![]()
Ponieważ jutro trzeba zgłosić się na miejscu, nie będę przeciągał i rozwiążę zagadki.
1. Wydmy Praya dwa Fontes w Brazylii
2. Osiedle w pobliżu Angkor Wat w Kambodży.
3. Obchody chińskiego nowego roku na Borneo w Malezji.
Nagrodę dzięlę pomiędzy wszystkich chętnych.
Koledzy, skoro mamy już kwaterunek w kilkuosobowym pokoju, pozostaje się tylko zrzucić na transport i umówić, chyba ze spotykamy się na miejscu?Nagrodę dzięlę pomiędzy wszystkich chętnych.
Ja biorę stopaŻeby było taniej to może skrzykniemy się i śmigniemy na rowerach?![]()
Rozumiem, że to żart ale tak serio mówiąc to nie rozumiem jak można spędzać urlop w tych samych miejscach? Na świecie jest tyle pięknych miejsc, że nawet Gatesowi nie starczyło by czasu by je wszystkie zobaczyć.Brodacz. Moze powinienes rozwazyc zakup nieruchomosci. )
Rozumiem, że to żart ale tak serio mówiąc to nie rozumiem jak można spędzać urlop w tych samych miejscach? Na świecie jest tyle pięknych miejsc, że nawet Gatesowi nie starczyło by czasu by je wszystkie zobaczyć.
Swoją drogą np na Kanarach domek z ogródkiem można kupić za równowartość mieszkania w W-wie. Atrakcyjne apartamenty przy plaży w Tajlandii to koszt ok 150k zł...
W Sopocie to kupisz Szopę.... właśnie Kolego sam sobie odpowiedziałeś w Hiszpanii jak ostatnio byłem również mówili nam o fajnych ala apartamentach nie dużych co prawda bo około 60 m ale wystarcza jak dla mnie za pieniądze naprawdę takie że w Sopocie pewnie by kupił podobne a co by nie mówić tam cieplutko i blisko Oceanu a u nas wiadomo jak jest..