No właśnie, mało widać. Daj zbliżenie.
no to może Czarnogóra lub Albania...Nie Croatia ma drogi sporo niżej położone i brak zwierząt na nich : )
Super
Aby pogoda dalej dopisała
No i czekamy na kolejne córki![]()
Lolo byłem w Grecji dwa razy , a w Egipcie raz i oba kierunki polecam i w obu teraz jest gorąco, ale jak jedziesz z dziećmi to będą mega szczęśliwe, a z Morza to na siłe będziesz je wyciągał. Jest Fantastiko...Egipt też jest bezpieczny, oczywiście cos może się stać, ale jak człowiek chce być bezpieczny to trzeba jechać nad nasze super ciepłe Morze.. ja podziękowałem kilka dobrych lat temu i decyzji nie zmienię. Ja za 2 tygodnie lecę do Maroka, czy ktoś da mi gwarancję, że tam jestem bezpieczniejszy bardziej niż np. w Egipcie czy Turcji.. a cenowo oba Państwa tańsze. A Turcja jest też fajna i na pewno raz jeszcze tam polecę.Jak by chcial w tym tygodniu wyjechac gdzies na tydzien z itaki lub innego biura to jaki kierunek fajnie wybrac? Gdzies pochodzic, cos zobaczyc, wykompac sie i poleniuchowan na plazy.
Z Albanii, grecji cos, egipt? Czy tam teraz same ukropy?
Jak by chcial w tym tygodniu wyjechac gdzies na tydzien z itaki lub innego biura to jaki kierunek fajnie wybrac? Gdzies pochodzic, cos zobaczyc, wykompac sie i poleniuchowan na plazy.
Z Albanii, grecji cos, egipt? Czy tam teraz same ukropy?