Porady - KODI. Wtyczki, problemy, rozwiązania, nowinki

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
U mnie już napisy działają (2.0.9)
Wczoraj był problem.

Sprawdźcie jak na POV wyszukuje Smile 2, u mnie wyniki z czapy.
138gb mecz UEFA, potem jakiś oppenheimer itd. Na Fen nie ma takich akcji i wyniki są poprawne.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
U mnie też są poyebane wyniki ;)

"Following a formal notice from the FNEF (https://fnef.fr/les-adherents/), Real-Debrid is strengthening its anti-piracy measures. As you already know, we actively comply with DMCA and are already blocking a certain number of infringing torrents. In the coming hours: - audiovisual files available on a number of cyberlockers listed on the USTR blacklist or listed in the European "CCounterfeit and Piracy Watch List" will all be blocked. - a filtering by file name will also be applied, in accordance with the request of the FNEF, this may unfortunately lead to false positives that we will process manually. - a blocking of all torrents hashes of private torrent trackers mentioned in cases at the Paris judicial court - a complete purge of files potentially cached on the previously mentioned criteria - the deactivation of the API endpoint /instantAvaibility - a blocking of counterfeit Kodi / Stremio applications to the extent that they are identifiable"

Tu więcej :

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Screenshot_20241122_160902_Kodi.png

andrzeej

Member
Cześć. Czy u was również występują problemy fen/pov a mianowicie wybieram film który mnie interesuje rozpoczyna się wyszukiwane źródeł widać dostępne np 12 w 4k etc.... Jednak jak konczy się wyszukiwane to pojawia się info o braku wyników. Do tej pory wszystko było ok nie robiłem żadnych zmian w ustawieniach.

mat74

Well-known member
Bez reklam
Na Fen nie ma takich akcji i wyniki są poprawne.

FEN jest wolniejszy ale pewniejszy.
rozpoczyna się wyszukiwane źródeł widać dostępne np 12 w 4k etc.... Jednak jak konczy się wyszukiwane to pojawia się info o braku wyników

Przeloguj się w RD.Jesli problem się powtórzy spróbuj aktualizować wtyczki, dla FEN musisz zaktualizować Coco scraper.

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Real debrid padlo ze wzgledu na naruszenie praw autorskich.Francuskie sady sie przywalily...
Jest maly trik zeby dodac plik do swojej chmury i wtedy zadziala ale to jest troszke klikania w ustawieniach ;)
No i dwa razy trzeba wlaczyc film ;)

Borygo77

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jesli masz tylko RD to pokaze Ci na szaro. kliknij dodaj do chmury. cofnij sie i wlacz jeszcze raz.
W ustawieniach musisz miec wlaczone przeszukiwanie cloud ;) a najlepiej chceck cloud before full search ;)

W rezultatch czasami sa wyniki bez seedow. Wybieramy ten gdzie jest ich duzo ;) Skads musi sie zapisac :)
Screenshot_1.png

Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Ale nie bardzo co mam dodać, bo nigdzie nic mi nie znajduje. 0 linków. No zobaczę jeszcze w tych ustawieniach, ale na razie jest lipa.

Do góry