No tak,tylko,że jak w ciągu tych 5s. wcisnę jakiś klawisz,przypisuje się 5 cyfr
Dostalem z Amazona darmowy Amazon Fire Cube 3, chcialem go zabrac na dwumiesieczne wakacje po Azji aby miec dostep online do TV i jakis filmow.
Mam pytanie czy ktos z was moglby mi pomoc to skonfigurowac /na poczatku marca lecimy/ pod KODI z polecanymi wtyczkami zdalnie lub na PW.
Odwdziecze sie jakims datkiem za pomoc, nie chce marnowac czasu na przegryzanie sie przez instrukcje. Bardziej musze sie skupic na swojej pracy i organizacji naszego wyjazdu.
Zapamiętuje te cyfry,ale przyciski działają,tak jak działały.
Mam dostep do swojego serwera w Europie wiec Wireguard lub OpenVPN moge spokojnie zestawic - zreszta to potrzebuje zona do swojego dostepu do SAP poza Europa, mialem kiedys zaladowane TIVImate na jakims boxie wiec to ogarniam, hotele maja raczej stale IP z mojego doswiadczenia - a azjatyckie lacza sa duzo lepsze niz ma europa zachodnia. Mam dostep do Canal+ online. Bardziej chodzilo by mi o streaming i te wszystkie dodatki do wykupienia bo juz kiedys sprzeczalismy sie o to ze ja wole pliki miec u siebie a nie liczyc na streaming. Poniewaz bede dlugo poza swoimi danymi chetnie bym sprobowal to Wasze podejscie do KODI z tymi platnymi wtyczkami i zrodlami.Jezeli chcesz mieć dostęp do TV i jakis filmów podczas wyjazdu , to najprostszym rozwiazaniem byłoby załadowanie IPTV.Czy masz jakiś VPN ? Bo nie mogę Ci zagwarantować ,że lista m3u będzie chodziła pod jakimś azjatyckim IP tymbardziej,że bedzie relatywnie ,często zmieniany.
Jesli masz jakieś doswiadczenie z Kodi to można spróbować ,Cie pokierować jak to zestroić ,zdalnie się tego zrobić nie da.Można by się pokusić o zrobienie backup ,do którego wystarczyłoby się zalogować (Trakt i jakiś debrid) ale to musisz i tak miec jakieś pojęcie.
Bardziej chodzilo by mi o streaming i te wszystkie dodatki do wykupienia bo juz kiedys sprzeczalismy sie o to ze ja wole pliki miec u siebie a nie liczyc na streaming. Poniewaz bede dlugo poza swoimi danymi chetnie bym sprobowal to Wasze podejscie do KODI z tymi platnymi wtyczkami i zrodlami.
Kodi kiedys instalowalem na Windowsie czy HiMedia Q10 Pro ale to bardziej bylo podejscie do tego ze sie zainstalowalo i jakos odtwarza pliki z mojej biblioteki wiecej sie nie wglebialem bo nie bylo mi to potrzebne.
Mat, daj znać czy po za cache coś tam jeszcze było?
Czy to był Nexus i masz na myśli aktualizacje do wersji 20.4?Problemy zaczęły się po ostatnich aktualizacjach, nie potrzebnie ruszałem.
Tak- powtórna instalacja....
Te wtyczki i np. Polsatu,są do normalnego logowania ?U mnie FEN podpięty pod RD/AD ,Netflix,Player
Czy to był Nexus i masz na myśli aktualizacje do wersji 20.4?
Ja obecnie jako podstawowej uzywam kompilacji Mavena ale nightly to jest to samo.