Jak mam na Shieldzie oficjala 20.2 Nexusa, którego za żadne skarby nie tykam bo odkąd ustawiłem ponad rok temu wszystko zgodnie z Twoim opisem (raz jeszcze kozak to był poradnik, nie zapomnę go nigdy), to nie tykam bo działa bezbłędnie, to co mogę wrzucić równolegle, tzn. tak żeby się mi drugie Kodi na Shieldzie zainstalowało i mógłbym bez oporów i stresu np. taką Gaię potestować? Póki co FEN ogarnia wszystko co potrzebne, ale czasem brak PL doskwiera i może Gaia była by remedium, bo z tego co @Piramida wspomina to ogarnia polskie produkcje i takie z lektorem.Na kopi na lapku zalazło mi jedną wrzutke z polską flagą w 4k DV.
Z Oriona korzystasz wygenerowanego czy własnego ?
btw.Mam na Shield dwie kompilacje: Mavena opartego na Omega Beta1 ze skórka Titan Mod i oryginalną Omegę Beta2 (nie nightly) ze skórką Actic Zephir.
Ta druga kompilacja radzi sobie znacznie lepiej ,szczególnie z linkami EN.
Nie mogę zalogować do trakt i real. Angielski u mnie na zerowym poziomie. Dzięki Tobie Fen działa perfekcyjnie.
Muszę obadać te scrapersy i może wezmę jakiś pakiet Oriona.
Jak mam na Shieldzie oficjala 20.2 Nexusa
No jest........ ale skutkuje to również szybkością działania , czy raczej jej (w porównaniu do FEN) brakiemDzisiaj za bardzo się nie bawiłem,a tam jest z 5x więcej ustawień,niż w FEN
Czyżby mieli podobny sajgon do EN ? Ja u siebie nie widzę takiego pakietu.Tez myślełem nad tym czy nie wziąc na próbę najmniżeszego pakietu.
Jest dostępna dożywotnia subskrypcja Offcloud za 40 baksów ale co to warte ?!
Jak wygląda sprawa tych polskich wstawek? To z torka leci? Jak tak to przepuszcza to przez chmurkę RD tak żeby nie było problemów?
Bawiłeś się ustawieniami w Fenomscrapers ?
Mam takie opcje w Orionie
Jadę właśnie wyjaśnić sprawę z jednym gościem
https://i.postimg.cc/6qtnsM6Q/FB-IMG-1706431651025.jpg A tak serio,to znalezione w necie.