DokładnieJamie Lee Curtis też zdrowa ; )
Chciałbyś,aby było takie jak w T2 ?To ziarno pasuje tam jak ulał.
Nie znalazłem w Trakt listy wyszukiwań.
Masz wyłaczone animacje w opcjach programistycznych?Titan bingie mod jak wrzenia z użytkowania. Skórka bardzo ładna podoba mi sie, aczkolwiek w moim przypadku strasznie zamula mi kodi (alfa 21) na urządzeniu nvidia shield 2019
TakNie ma mozliwości odzyskania historii wyszukiwania z FEN.
Masz wyłaczone animacje w opcjach programistycznych?
Istnieje taka możliwość o ile przy konfiguracji wtyczki backup włączyłeś opcje zaznaczoną na czerwono (która standardowo jest wyłączona)Szanowni znawcy Kodi, prośba o pomoc. Czy istnieje możliwość odzyskania w Fen (po reinstalacji Kodi) danych z wyszukiwania seriali i filmów? Miałem tam (i tylko tam) sporą listę, ale Kodi się "przewrócił", a dwa backupy, którymi dysponuję okazały się chyba uszkodzone, bowiem po ich wczytaniu Kodi zawiesza się na startowym Logo i nic się nie da z tym zrobić. Zrobiłem czystą instalację i konfigurację, ale bardzo mi tych danych z wyszukiwania w Fen brakuje. Może przez opcję zaawansowanego backupu da się coś wyciągnąć z backupów, którymi dysponuję? Lub jakiś inny sposób.
Tak, miałem zaznaczone. Dzięki za podpowiedź. Rozumiem, że nadpisze mi dane wszystkich dodatków, które mam zainstalowane w obecnej wersji Kodi, tak? Może zrobię najpierw eksperyment na osobnej instalacji.Istnieje taka możliwość o ile przy konfiguracji wtyczki backup włączyłeś opcje zaznaczoną na czerwono (która standardowo jest wyłączona)
Sprawdź folder backup czy jest w nim folder addon data...
Zaraz będę oglądał Blade Runnera 2049 Open Matte u ArmanigaNa EN puszczają Alita: Battle Angel w Open Matte.