Porady - KODI. Wtyczki, problemy, rozwiązania, nowinki

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ostatnie UFC :
Screenshot_20230629_215617_Kodi.png

Screenshot_20230629_215523_Kodi.png

A dla Armaniga - Teen Kasia :grin:

leszekgd

Active member
@Piramida może założyłbyś oddzielny temat z "rilisami" i innymi rzeczami co Cię jarają? Naprawdę fajnie, że napisałeś swoje spostrzeżenia związane z EasyNews, ale to chyba wszystko z Twojej twórczości co dotyczy tego podforum (poza pytaniami). Najgorzej mają ludzie, którzy są tu nowi i muszą się przekopywać przez te offtopy.
Piszę to bez żadnej złośliwości, naprawdę przemyśl założenie nowego tematu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zaraz założę :grin:
Nowi mogą użyć wyszukiwarki (ja używałem).
Poza tym,o co najbardziej chodzi w tym wątku ?
Tutaj poprzez 2 usługi (RD i EN) masz prawie wszystko i właśnie o tym piszę.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
fajnie, że napisałeś swoje spostrzeżenia związane z EasyNews, ale to chyba wszystko z Twojej twórczości co dotyczy tego podforum (poza pytaniami).
To fakt,pytałem i na wszystkie kilkadziesiąt zagadnień,wraz z polskim kontentem,otrzymałem od Ciebie mega odpowiedzi :grin:

Ooo ku.... wymsknęło mi się :mrgreen:
Screenshot_20230630_113705_Kodi.png

A może założysz oddzielny temat ? Obiecuję,że nie będę tam wstawiał screenów z wyników :wink:

Pytanko… czy jest szansa ożywić jeszcze bubla z Androidem 4.4 (mam TV Manta z tym Androidem). TV chciałem siostrzeńcowi dać, nie ma w pokoju nic oprócz WI-FI a bez modułu CI to on obecnie jest bezużyteczny. Nawet obecne DVB-T2 nie dziala. Chciałbym tam Netflix, Disney plus … czy zostaje tylko dokupienie jakiegoś MiBoxa?

Hmm.. rozumiem, ze ostatnia wersja KODI jaka działała z tym Androidem to chyba wersja 16, 17 już wymagała 5.0. Na tej 16 żadna z wtyczek już dzialac nie będzie?

mat74

Well-known member
Bez reklam
PS.
Kup jakiegoś sticka- streaming i Kodi będą chodzić, żadnych dodatkowych, zbędnych kabli.

Do góry