Porady - KODI. Wtyczki, problemy, rozwiązania, nowinki

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Spróbuj tego :
Jeśli chodzi o wyszukiwania w FEN,to czasami znajduje więcej pozycji (także w RD) gdy po najechaniu na film/serial,przytrzymamy na nim przycisk,wybierzemy Options (Clear Scrapers Cache) po czym Playback Options (Scrape witch all filters ignored).

Podpinałeś EN pod Ezrę ? (wbijałem dane w dwóch miejscach).
U mnie szybciej odpala i też można robić coś podobnego z wyszukiwaniami.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pod Ezre nie, już dawno nie korzystam. Teraz tylko FEN.

Teraz 77 wyników.
Tak, znam sposób z czyszczeniem cache, tylko kto o tym pamięta za każdym razem. Czyli mamy już teraz 4 różne wyniki ; )

20230623_182135.jpg

mat74

Well-known member
Bez reklam
Niektóre wrzutki DV,nie będą już fioletowe na Samie ?

Nie będą- będą we własciwej kolorystyce i w HDR.To nie jest problem Sama tylko Kodi,oficjalna wersja nadal nie potrafi własciwie odczytać warstwy DV.

Dobra Panowie- czy warto pod kątem nowych produkcji wejść w ten Easynews jako backup dla RD ?
36 baksów rocznie to nie są wielkie pieniądze ale czy to nie jest wrzucanie ich w kałużę ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A to tylko wierzchołek góry lodowej. Tam jest wszystko ; )

Dobra Panowie- czy warto pod kątem nowych produkcji wejść w ten Easynews jako backup dla RD ?
36 baksów rocznie to nie są wielkie pieniądze ale czy to nie jest wrzucanie ich w kałużę ?

Jeżeli weźmiemy po kolei wyniki z listy ostatnich nowości które się pokazują u mnie na głównej, to generalnie tak.
Sprawdziłem jakieś 5-7 pierwszych i EN wypada czasem lepiej, ale z drugiej strony, lecąc dalej takie "Martwe zło przebudzenie", na 136 wyników RD, to EN jest tylko kilka i to gdzieś daleko na dole z marnymi wynikami.

Generalnie RD to taki pewniak, a EN jako uzupełnienie - które też często wypada lepiej jak RD, a czasem tragicznie. Czyli loteria.

Idąc dalej, wyrywkowo - taka "Głębia", czy "Nowy początek" to wyników EN są żartem.

Do góry