Tu masz w razie czego,jak ustawić kolorowe tagi i kręcącą się płytę w EM v2
Na czym masz to Kodi ?
ZIDOO jak mnie pamięć nie myli z9x
Tu masz w razie czego,jak ustawić kolorowe tagi i kręcącą się płytę w EM v2
Na czym masz to Kodi ?
Jeszcze tylko jakby szło ten RD albo coś podobnego spiąć z synology. Ze wybieram co chcę i cyk na dysku.
Jak chcesz to przecież nie ma z tym żadnego problemu.Jeszcze tylko jakby szło ten RD albo coś podobnego spiąć z synology. Ze wybieram co chcę i cyk na dysku.
Jak chcesz to przecież nie ma z tym żadnego problemu.
Odpalasz np Fen, Ezra itp. Wybierasz dany film.Tzn co potrzebne i jak to by działało?
Odpalasz np Fen, Ezra itp. Wybierasz dany film.
Odpalasz swoje konto RD w komputerze, zjedź na dół tam masz historia pobierań. Klikasz i otwiera Ci się okno ostatnio przeglądanych filmów. Masz linki - klikasz download i już.
Lolowi chyba nie pójdą remuxy UHD ze streamu...Już to omawialiśmy. Odpalasz, oglądasz co chcesz i kiedy chcesz.
Taka jest idea. To taki "Netflix", tylko, że masz niemal wszystko, jeszcze zanim piraci zdążą odpalić tłocznie ; )
Nic nie trzeba ściągać, zapisywać i trzymać na dyskach. Jak się ich pozbyłem. Tyle, że u mnie ten net jest w miarę szybki.
No i PODSTAWA, do tego wszystkiego obowiązkowo "Trakt"
Lolo2
Nie wiem jak to będzie w synology. W komputerze klikasz tą ikonkę i odpala się pobieranie z max prędkością. Oczywiście wskazujesz miejsce gdzie ma się zapisać, na jakim dysku.
Jak masz to wszystko pospinane to możesz wskazać dysk do zapisu który chcesz.
No może braknąćW takim wypadku 400gb może nie wystarczyć
Tak,masz 72 godziny na pobranie (później wybucha ).Mam na to czas 72 godziny i wtedy to usuną.
Przy większych wrzutkach (np. paczce Gra o tron) może pojawić się info o przekroczeniu 2000 GB.Ten limit 2000gb to jest na jaki okres czasu? Miesiąc?
A synology nie ma możliwości montowania dysku sieciowego po dav albo https?
Nie musiałbyś nic wklejac i cudować.
Pozatym solidtor też Ci nie potrzebny
Wszystko jest w fen. A jeśli nie ma bo nowe to za parę chwil będzie...
Do polskiego kontentu,można podpiąć też dubbing w animacjach.Tak się zastanawiam,co by tu jeszcze podpiąć,bo Fen ma często problemy ze znalezieniem polskiego kontentu,koncertów,sportu,czy nowych wrzutek...
Aaa... przydałyby się jeszcze jakieś dema 4K
Edit :
Armanig podpowiada,że brakuje fikołków