Nie chciał bym wyjść na ignoranta ale gdzie ten bufor sprawdzić ? Jak buforowalo tak dalej buforuje. Do tej pory przez prawie rok bez problemów.Jak masz ustawiony bufor ?
Tu masz link do strony testowej prędkości połaczenia z serwerem RD.
Real-Debrid | Speedtest
real-debrid.com
Nie chciał bym wyjść na ignoranta ale gdzie ten bufor sprawdzić ? Jak buforowalo tak dalej buforuje. Do tej pory przez prawie rok bez problemów.
Tak na marginesie, odnośnie czyścika przy uruchomieniu.
Mat, jak się odniesiesz do tego:
Running auto clean on restart is just making your device run slower. By doing that you're forcing the add-ons in kodi to re-download all of the artwork and putting a stain on the sites providing the stuff. Even the heaviest users that know what they're doing don't clean more than once every 1-3 months.
Całkowicie wyłącz buforowanie.
Zmieniłem, mam wrażenie, że szybciej przełącza sceny/przewija. Możliwe to?
U mnie jakieś inne menu. Zacięcia pojawiają się tylko w plikach oznaczonych jako samo DV. Jeśli jest to oznaczone "hybryd" DV/HDR to odtwarza w DV i nic nie zacina. Zainstalowałem master z 15.05 i dalej to samo. Na razie chyba odpuszczam bo mimo wszystko działa mi DV a to było dla mnie priorytetem.nie !
Całkowicie wyłącz buforowanie.
View attachment 23139
Jakiej kompilacji używasz ? Na pewno 64-bitowy master z 15.05. chodzi na DV bez zacinek.