Porady - KODI. Wtyczki, problemy, rozwiązania, nowinki

mat74

Well-known member
Bez reklam
Odpaliłem Easynews, wnioski po pierwszych "ogledzinach"- pliki ładują się trochę wolniej niż w RD/AD ,w wynikach daje jednak znacznie więcej żródęl DV.
Niektóre seriale są dostępne w tej jakości nawet gdy RD/AD nie ma ich nawet w 4k .Pierwsze wrażenia więc raczej pozytywne , te dodatkowe 10 sekund podczas odpalania materiału jestem w stanie przeboleć :wink: .
Jeśli jednak ktoś ma oficjalną wersję Kodi ze sklepu Play i właczoną filtrację dla formatu DV to róznicy nie odczuje bo wersje 4k ,których nie znalazł RD/AD były wyłącznie w DV.

conqest

Well-known member
Bez reklam
Mam takie cuś

Attachments

• 20230921_220712.jpg
    20230921_220712.jpg
    1,2 MB · Wyś: 30
  • 20230921_220608.jpg
    20230921_220608.jpg
    841,4 KB · Wyś: 26

mat74

Well-known member
Bez reklam

EMR9

Member
Witam trochę nie na temat miał ktoś albo ma światłowód z play jak on działa. Druga sprawa zmieni mi siec ip i adres mac fen mi nie zablokuje konta

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Korzystałem z różnych IP i nie zablokowali,tyle,że przysłali maila z kodem i musiałem potwierdzić,że ja,to ja ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ustawiłem typ widżetów na "brak" i nie pokazuje mi się już ten napis.
Znasz jakieś fajne paczki motywów/tapet ?
Screenshot_20230927_135243_Kodi.png

Screenshot_20230927_135252_Kodi.png

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kiedyś to przerabiałem, jest w wątku, nie pamiętam już, ale jak widzisz lecę teraz na sucho.
Mimo całej sympatii do polepszania "dizajnu" tej archaicznej skórki, mimo wszystko najlepiej i najmniej awaryjnie sprawdza się default.
Prostota, o dziwo od wielu miesięcy bez reinstalki, szybko, miło i sprawnie.

No chyba, że masz na myśli same tapety? To mam pakiety bikini xxx w 4k ; )

Do góry