Wiem, ale jak już przyjdzie ten czas i na nowo zacznę to będę oglądał po 3 na dzień
To tak jak ja kiedyś (chociaż nigdy za dużo nie magazynowałem).
Wiem, ale jak już przyjdzie ten czas i na nowo zacznę to będę oglądał po 3 na dzień
Masz pełną skrzynkę pocztową, nie mogę wysłać odpowiedzi.Wiem, ale jak już przyjdzie ten czas i na nowo zacznę to będę oglądał po 3 na dzień
WyczyściłemMasz pełną skrzynkę pocztową, nie mogę wysłać odpowiedzi.
Nie potrzebuję aż tyle, ale podmianka z 8TB na 16TB wyjdzie mnie parę stówek to wziąłem. Gdyby ktoś chciał to na Amazonie można u polować w świetnej cenie WD Elements 16TB, poświęcić paręnaście minut i mamy wyciągnięte dyski. W środku siedzą serwerowe helowe Ultrastary 7200 RPM z 512 MB pamięci podręcznejPo co Ci tyle TB? Backup internetów robisz, bo domyślam, się, że nie o filmy chodzi?
https://www.amazon.de/dp/B08KY4P7L5?psc=1&tag=pepperpl09-21&language=pl_PLPodaj panie linka do tych dysków.
Przez moduł Kodi czy przez wtyczki ?
Przez moduł Kodi czy przez wtyczki ? W każdej wtyczce mam ustawione automatyczne pobieranie i nie miałem jeszcze takiej sytuacji by jakieś napisy były a wtyczka by ich nie znalazła.Glownie korzystam z opensubtitles.
Nie potrzebuję aż tyle, ale podmianka z 8TB na 16TB wyjdzie mnie parę stówek to wziąłem.
Skrót myślowy. Oczywiście wtyczki, które wymieniłem. I mogę wyliczyć co najmniej 10 filmów z ostatnich kilku tygodni, gdy dopasowanie napisów poprzez owe wtyczki okazało się niemożliwe. A jeżeli już jesteśmy przy tym zagadnieniu: może jest jakaś wtyczka, która pozwala na bardziej zaawansowaną obróbkę napisów już pobranych przez wtyczki napisowe. Kodi umożliwia tylko synchronizację wcześniej/później, ale przydałaby się np. możliwość zmiany fps itp.
Ja walcze z Moonfall , na warezach pełno 4K z napisami , a Kodi + Real Debrid z uporem maniaka nie znajduje.
To samo film Blacklight , juz nawet 4K z profi lektorem jest a Kodi dupa nie widzi nawet napisów. I tak czekam jak samotny biały żagiel
Nie ma tak dobrze. Tylko ~48TB zostaje, ale jeden może paść.Blacklight z Liamem jest razem z napisami, do wyboru do koloru, tego gniota Moonfalla też oglądałem - chociaż tego nie widzę teraz u siebie na liście i nie mogę go dodać, ale u mnie od czasu do czasu, jak obejrzę film i ocenię, to znika. Wydaje mi się, że oglądałem przez RD, ale głowy nie dam już.
Pewnie, co to 64TB, też jestem zdania, że od przybytku głowa nie boli, każdy ma jakiś fetysz
Nie słyszałem o takiej wtyczce.Nie do końca też rozumiem co masz na mysli mówiąc o zmianie fps. ?
Napisy w zależnosci do jakiej wersji są dopasowane różnią się czasem,bo jak wiadomo kopie z różnym fps. również róznią sie minimalnie czasem.nie słyszałem o mozliwości "rozciągania w czasie" napisów, to wymagało by pełnej konwersji i stworzenia nowego pliku.
Sprawdze i dam Ci znać jeśli znajdę ,jaka wtyczka i który serwis z napisami.
Polecam program Subtitle WOrkshop- można wciągnąć napisy i film i wyedytować jeśli nie pasuje frame rate napisów z fps filmu