Artur22_2007
New member
Wszyscy mają taniej nawet głupi Lidl Niemcy a my Ale Polacy to bogaty naród
właśnie wspomniane Zidoo X8, X9S lub X10 oferuje taką możliwość- opcha OPEN WRT z funkcją ba szybkiego torrent transmission. Potrzebny dysk wewnętrzny lub USB (ale z zasilaniem) i hula aż miło.Witam!
Interesuje mnie oglądanie i sciąganie mkv 1080p bez użycia PC.
Szukam rozwiązania w okolicach 1000 zł.
Może ktoś doradzi, NAS, player ?
właśnie wspomniane Zidoo X8, X9S lub X10 oferuje taką możliwość- opcha OPEN WRT z funkcją ba szybkiego torrent transmission. Potrzebny dysk wewnętrzny lub USB (ale z zasilaniem) i hula aż miło.
Himedia Q10 pro omijaj szerokim łukiem jezeli zależy Ci na Menu Blu-ray.Witam szukam odtwarzacza multimedialnego glownie do filmów Blu Ray iso oraz mkv, w przyszłości 4k . Zależy mi żeby odtwarzal wszystkie formaty audio i video na chwilą obecna ,oraz był szybki w działaniu . Zastanawiam się nad himedia q10 pro oraz zidoo x 10 (czy ten odtwarzacz występuje tylko w kolorze srebrnym? ). A może polecicie coś lepszego?
Myślałem przez jakiś czas nad Zidoo X9S, lecz w sieci krąży sporo opini osób niezadowolonych z tego playera. Biorę Nvidia ShieldA który według was najbardziej opłacą się kupić z którym jest najmniej problemów? Najtaniej wychodzi zidoo x9s najdroższy egreat a10.
Himedia Q10 pro omijaj szerokim łukiem jezeli zależy Ci na Menu Blu-ray.
Hej. Czy możecie mi napisać jak wygląda sprawa z płynnością odtwarzanych filmów i seriali (a dokładnie z automatycznym przełączanie pomiędzy różną liczbą klatek na sekundę) w nvidia shield? Interesuje mnie praktycznie tylko odtwarzanie przez Kodi. Wydaje mi się że gdzieś czytałem że są z tym problemy.
Odtwarzacz jest mi potrzebny tylko do plików z serwera NAS, 1080p. Myślę o Zidoo X9S, Himedia q10 pro lub właśnie nvidia shield.
Właśnie wchodzi oprogramowanie 6.0, piszą że coś w tej kwestii poprawiali