Pomoże ktoś z tym Asusem O!Play mini
Czy odpalę na nim DTS HD, DTS Core, DTS True, tylko żeby dzwięk był w tej jakosci na kinie domowym 5.0 bo będzie podpięty pod amplituner żeby mi nie konwertowało dzwięku w DTS na DTS 2.0 bo coś tak czytałem na zagranicznych forach.
Czy odpalę na tym bez problemu np 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1
Wszystko z dysku usb będzie leciało..
Witam,
Wiem że było wiele tematów odnośnie odwarzaczy multimedialnych ale naprawdę nie potrafię dokonać wyboru urządzenia. Mam na myśli dwa:
WD TV Live Stream HD
Mede8er MED600x3D
Artur
Te odtwarzacze to różnica klasy. WD TV Live jest konstrukcją blisko czteroletnią na Realteku 1073DD. Mede8er jest blisko dwa lata młodszy, oparty na najnowszym Realteku 1186DD.
W skrócie: różnica będzie, jeżeli będziesz odtwarzał pliki multimedialne z dużym bitrate, bo WD nie wydoli. WD nie ruszy 3D i paru innych rzeczy.
Poczytaj:
http://www.hdtv.com.pl/forum/sprzet/75277-wd-tv-live-streaming-hd-media-player.html
Mede8er MED600x3D - multimedialny sieciowy odtwarzacz 3D
A czy WD Tv Live 3gen też jest konstrukcją czteroletnią ?WD TV Live jest konstrukcją blisko czteroletnią na Realteku 1073DD.
Nie jest na Realteku 1073DD
tylko na Sigma SMP8670AD
A czy WD Tv Live 3gen też jest konstrukcją czteroletnią ?
Czy egreat r6s będzie lepszy od dotychczas posiadanej Arivy 210, z której jestem zadowolony? Nie pootrzebuję Full3D z uwagi na pasywne 3D w TV wystarczy mi 3D halfOU. Może przyda mi się czasem WAV i FLAC (do 24b 192kHz), Ariva miała do 96kHz. Nie są mi potrzebne możl;iwości androifda ba mam w domu kilka urządzeń i nie potrzebyję w TV (miałem już mk808 i okazał się zbędny).
Czy jest szansa, że na dzięki lepszemu procesorowi jakość dźwięku (po optyku) i obrazu będzie choć odrobinę lepsza od całkiem dobrej w Arivie?
Witam
Czy któryś z odtwarzaczy posiadających kieszeń HDD (najlepiej taką do szybkiego montażu) obsługuje w niej dyski w formacie NTFS? Nie chodzi o dyski prze USB tylko właśnie te w kieszeni.
Pozdrawiam.