Brak obsługi Dolby True Hd.. Amazon Fire Cube TV 3th też nie dostępny. Myślałem o nokia streaming box 8010, ale też nie dostępna.
A czy ktoś wie czemu są takie braki? Wchodzi jakaś nowa wersja?Brak obsługi Dolby True Hd.
Obecnie nie ma alternatywy dla Nvidii 2019.
A LG C2 nie odtwarza z poziomu odtwarzacza tv .mkv z dolby atmos itd?Panowie co polecacie na dzień dzisiejszy do oglądania filmów MKV z dts, truehd, dolby Vison, HDR. Mam tv LG c2 i aplituner denon avr-x2700h więc odtwarzacz podłączony do aplitunera, a dźwięk wysyłany po HDMI. Netflix i inne też ma działać. NVIDIA widzę że nie dostępna. No chyba że powyżej 1000zl a była już za 800zl. Amazon Fire Cube TV 3th też nie dostępny. Myślałem o nokia streaming box 8010, ale też nie dostępna.
Budżet ok 800zl...
Himedia Q10 Pro , mam na zbyciu za 400 stówkiPanowie co polecacie na dzień dzisiejszy do oglądania filmów MKV z dts, truehd, dolby Vison, HDR. Mam tv LG c2 i aplituner denon avr-x2700h więc odtwarzacz podłączony do aplitunera, a dźwięk wysyłany po HDMI. Netflix i inne też ma działać. NVIDIA widzę że nie dostępna. No chyba że powyżej 1000zl a była już za 800zl. Amazon Fire Cube TV 3th też nie dostępny. Myślałem o nokia streaming box 8010, ale też nie dostępna.
Budżet ok 800zl...
Z dolby atmos tak... Ale dts, truehd już nie...A LG C2 nie odtwarza z poziomu odtwarzacza tv .mkv z dolby atmos itd?
Szukam na olx ale wersję 2019Bierz shielda używkę, są na olx. Ja tak zrobiłem i za 600zł jestem szczęśliwy. Shield 2017 łyka wszystko, cały czas updaty.
A taki miałes fajny TV z DV poszedł ?Szukam na olx ale wersję 2019
Tak poszedł...A taki miałes fajny TV z DV poszedł ?
Nawet jeśli wypuścisz do ampli lub sounbara po passtrough, w sensie żeby to amplituner dekodował ścieżki audio wypuszczone w raw?Z dolby atmos tak... Ale dts, truehd już nie...
Niestety nie... Nawet nie robi passtrough do amlitunera... To jest minus telewizora LG. Ale z tego co wiem nie tylko LG ma z tym problemy. Czytałem że nowe LG mają wspierać DTS:X ale to tylko dlatego bo Disney będzie korzystał z tego co kodekaNawet.Nie przerzuci przez HDMI formatu ,którego nie obsługuje.
Tak ma dać HDR+ nie ma. Męczył mnie blooming w c825. Sprzedałem za 3 tyś.C2 tez ma dv ale nie ma hdr10plus chyba?
Ile dostales za 825?