Thomas1000
Member
tak, pierwsze wyjście - hdmi 2.0a a drugie hdmi 1.4a lub audio HD out.
Już po zakupie Q30 pojawił się na rynku Egreat A5 który pewnie bym rozważał, ale mimo kilku zalet ma również swoje wady.
3. Będzie miało możliwość mirrorowania tego co na iPadzie oraz iPhonie na ekranie TV. I nie chodzi mi tutaj o zwykły streaming niektórych apek, ale o możliwość klonowania obrazu z urządzeń z iOS.
znalazłem chyba moje rozwiązanie - patrz link.
https://hdcvt.en.alibaba.com/product/60673474776-209867047/HDMI_18Gbps_HD_Audio_Extractor.html
cena do przełknięcia
czy ktoś wie jak można robić zakupy na alibaba.com?
Witam Panowie.
Zgodnie z poleceniem kupiłem Mede8era 600X3D.
Sprzęt rewelacja jak na moje potrzeby.
Nie ma 4k nie działa np. Youtube ale jest to dla mjie zbędne całkowicie.
Natomiast odtwarzanie filmów do 1080p w jakichkolwiek formatach działa idealnie.
Dźwięk bezproblemowo przerzuca do amplitunera. Ogromne możliwości konfiguracyjne i rewelacyjna funkcja Jukebox, która idealnie dodaje opisy i okładki do filmów i seriali posiadanych na nośniku.
Jeszcze raz dziękuje za polecenie bo jestem mega zadowolony
Instrukcje znajdziesz w PDF-ie w sieci bez problemu a tak w dużym skrócie, by jukebox działał musisz go uaktywnić w menu setup a każdy film musi być umieszczony w folderze i co najważniejsze, nazwa pliku filmowego jak i nazwa folderu w którym film się znajduje, muszą być identyczne kropka w kropkę, co do każdej literki, cyfry i innego znaku.Witam kolego masz jakiś opis, instrukcje po polsku jak stworzyć tego jukeboxa. Pozdrawiam
A ja mam w nazwie folderu oryginalny tytuł, a plik ma nazwę polskiego tytułu. Przykładowo: folder->Die Hard (198, a plik->Szklana pułapka i jukebox działa.każdy film musi być umieszczony w folderze i co najważniejsze, nazwa pliku filmowego jak i nazwa folderu w którym film się znajduje, muszą być identyczne kropka w kropkę, co do każdej literki, cyfry i innego znaku.