Witka! Padł mi tv..no i nie wiem co kupić! Trochu się już orientowałem co wybrać (plazma-lcd) i jestem za plazmą! Ale zanim wydam ciężko zarobione jurki to chciałbym wiedzieć co wy byście proponowali! Czytałem że plazmy radzą sobie lepiej ze słabym sygnałem..a jako że mam tylko dekoder cyfrowego polsatu(echostar) więc myślę że to coś w sam raz dla mnie! Znalazłem sklep w którym jest możliwość 1 zamiany w razie "niewypału" i mają trochu sprzęta do wyboru a ja chciałbym się dowiedzieć od doświadczonych już forumowiczów co będzie dla mnie lepsze! Tak więc na zakup "plaskacza" chciałbym przeznaczyć około 1000 jurków(euro-mieszkam w Belgii)! A do tej ceny mam w znalezionym sklepie do wyboru aż 10 modeli plazm więc nie bardzo wiem na co się zdecydować! pierwsze co to czy brać tv z FULL HD czy jeszcze bez? Jak będzie wyglądał obraz z podłączonego dekodera sat? Da sie na to patrzeć? Który model będzie dla mie najlepszym wyborem? PANAS TXP37x 10 lub C10...TXP42 X10,S10 lub G10...LQ42PQ2000,3000 lub 6000....Samsung PS42B 430 lub 450! Tv bedzie wisiał 3-4 metry od oczu i nie będzie na niego padać bespośrednie światło słoneczne!Ludzie...pomóżcie...to już ponad 3 tygodnie bez TV... Liczę na jak najlicznijsze odpowiedzi!