przemek_moro
New member
Witajcie! Kupiłem sobie jednak Sony V4200k i jestem zadowolony z wygladu ,telewizorek jest identyczny jak V4500 jest super. TV chodzi mi pod dekoderem cyfrowym w Toyi -szczerze mowiac myslałem ze obraz bedzie ladnejszy ale to (z tego jak tam ktos tez napisał) TOYA ma niezaciekawy sygnał,ale moje pytanie jest takie nie wiem odczego to zalezy gdyz nie znam sie za bardzo na LCD bo o moj pierwszy telewizorek LCD jest ale jak patrze na obraz to mam wrazenie ze momentami tak delikatnie jakby kontury twarzy tak pływały jakby nienadarzały zaobrazem ale to nie jest zawsze tylko czasami i naprawde to trwa moment i nie wiem czy to wina sygnału cyfrowego czy telewizora napiszcie mi dlaczego to tak jest mam nadzieje ze Wam dokładnie to opisałem i mnie zrozumieliscie i bardzo prosze o pomoc. Jeszcze jedna sprawa jak właczam Menu to tam jest opcja analogowy i pod spodem cyfrowy i niebardzo wiem o co chodzi dlatego ze mam podłaczony dekoder przez euro i odbiera na tym analogowym dlaczego i po co jest to cyfrowy w takim razie?
Prosze was o pomoc zwłaszcza z tym obrazem spoznionym aha jeszcze napisze ze mam tv 32" i ogladam tv 2-2,5m moze za blisko to jest i dlatego tak widac?
Pozdrawiam was i czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam was i czekam na odpowiedz.