Witam. Razem z narzeczoną planujemy zakup TV. Ze wszystkich modeli wybraliśmy trzy jakie nam odpowiadają cenowo. Proszę o doradzenie, który z nich jest jak najlepszy. Dodam od siebie, że obydwoje posiadamy telefony od LG stąd też wydaje nam się, że lepiej będzie wybrać TV też od LG aby była lepsza kompatybilność między tymi urządzeniami. Telewizor będzie głównie podłączony do sieci Wi-Fi czy też do laptopa dlatego zależy nam na tym aby można było bez problemu oglądać filmy np. na C D A. Czasem podłącze do niego mojego PC aby w coś pograć na dużym ekranie (nie posiadam konsoli) . Ogólnie rzecz biorąc "zwykłego" oglądania telewizora będzie dosyć mało gdyż obydwoje jesteśmy bardziej nastawieni na funkcje internetowe itd. Obecnie nawet nie posiadamy telewizora gdyż wszystko łącznie z kanałami zwykłej telewizji można oglądać przez neta(co oczywiście nie wyklucza zakupu przez nas zwykłej anteny naziemnej) Generalnie jest to nasz pierwszy wspólny TV i ma na służyć jakiś czas. Oto modele między którymi się zastanawiamy.
LG 50LF652V - ja bym brał osobiście ten ze względu chociażby na 3D (chyba lepiej jak jest bo zawsze coś tam można obejrzeć
)
LG 49LF590V
SAMSUNG UE48J5600
Proszę o rady bardziej doświadczonych użytkowników forum. Jeśli macie jakieś swoje propozycję, to również poproszę. Ja osobiście mam już mętlik w głowie od oglądania tych "gadających pudełek"
PS Budżet około 2500 zł
LG 50LF652V - ja bym brał osobiście ten ze względu chociażby na 3D (chyba lepiej jak jest bo zawsze coś tam można obejrzeć

LG 49LF590V
SAMSUNG UE48J5600
Proszę o rady bardziej doświadczonych użytkowników forum. Jeśli macie jakieś swoje propozycję, to również poproszę. Ja osobiście mam już mętlik w głowie od oglądania tych "gadających pudełek"
PS Budżet około 2500 zł