Kwiatek z ...
lolo2 Well-known member Bez reklam Sierpień 22, 2020 #962 Dupowaty fotograf, nie umialem ostrosci zlapac. Moj las
lolo2 Well-known member Bez reklam Wrzesień 1, 2020 #964 Dzisiaj bylo mega piekne niebo i widok. Tak bardzo chcialem fote temu zrobic no ale nie da sie telefonem. Kurna odkad jestem po zabiegach na oczy to nie ten swiat xD
Dzisiaj bylo mega piekne niebo i widok. Tak bardzo chcialem fote temu zrobic no ale nie da sie telefonem. Kurna odkad jestem po zabiegach na oczy to nie ten swiat xD
lolo2 Well-known member Bez reklam Wrzesień 28, 2020 #966 3 lata czlowieka wpienial, zewsze go przychaczylem. Ty
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 28, 2020 #967 Mówisz,że w końcu od września wszedłeś na masę ? Fajny kamyk.
lolo2 Well-known member Bez reklam Wrzesień 28, 2020 #968 Piramida napisał: Mówisz,że w końcu od września wszedłeś na masę ? Fajny kamyk. Kliknij aby rozwinąć... Mase to ja caly czas robie
Piramida napisał: Mówisz,że w końcu od września wszedłeś na masę ? Fajny kamyk. Kliknij aby rozwinąć... Mase to ja caly czas robie
lolo2 Well-known member Bez reklam Wrzesień 28, 2020 #971 Piramida napisał: Ale nie jesteś Skinny fat ? Kliknij aby rozwinąć... Nieeee, Skinny nie, samo #$&.
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 28, 2020 #972 Niby zimy mają być lajtowe,ale kto wie...
D drosophilia Active member Bez reklam Październik 18, 2020 #974 to ja cos w podobie lolo2 napisał: Dzisiaj bylo mega piekne niebo i widok. Tak bardzo chcialem fote temu zrobic no ale nie da sie telefonem. Kurna odkad jestem po zabiegach na oczy to nie ten swiat xD Kliknij aby rozwinąć... Łódź, 30/07/2020
to ja cos w podobie lolo2 napisał: Dzisiaj bylo mega piekne niebo i widok. Tak bardzo chcialem fote temu zrobic no ale nie da sie telefonem. Kurna odkad jestem po zabiegach na oczy to nie ten swiat xD Kliknij aby rozwinąć... Łódź, 30/07/2020
ar2 Wsparcie Członek Załogi HD Squad Listopad 6, 2020 #977 Mieszkasz na plaży? Świetnie ujęte kolory. Czym wywołujesz, Lightroom?
V vvv Well-known member Bez reklam Listopad 6, 2020 #978 Prawie wszystko obrabiam w starym Nikonowym NC jeszcze daje radę Z 3Miasta to nad Zatokę wszędzie blisko Dzięki za miłe Słowo
Prawie wszystko obrabiam w starym Nikonowym NC jeszcze daje radę Z 3Miasta to nad Zatokę wszędzie blisko Dzięki za miłe Słowo
lolek126 Well-known member Bez reklam Grudzień 19, 2020 #980 vvv napisał: Po sztormie Kliknij aby rozwinąć... Bardzo ładne zdjęcie, kiedyś zabawiłem troszkę sie w fotografię , teraz już czasu nie ma, a i inne hobby bardziej weszło mi do głowy i to nie jedno.. , ale szacun.. k:
vvv napisał: Po sztormie Kliknij aby rozwinąć... Bardzo ładne zdjęcie, kiedyś zabawiłem troszkę sie w fotografię , teraz już czasu nie ma, a i inne hobby bardziej weszło mi do głowy i to nie jedno.. , ale szacun.. k: