Masz VVV,
Trzeba cie zmotywowac Ja tam dupa nie fotograf ale watek trzeba utrzymac. Zreszta moje foty sa z telefonu a nie aparatu wiec...
Poza tym przyznam sie ze odkad zrobilem sobie korekcje oczu a mialem wade 4.8 i 3.7 i zaczelo mi siejuz nawet "babrac" w oczach (nigdy okularow praktycznie nie nosilem) to teraz ja piernicze.... nie ten swiat i nie te kolory. Masakra. Jakie to nieziemskie uczucie gdy czlowiek cale zycie widzi swiat "niewyraznie" i nagle zwroca mu wzrok.
Dzisiejsza wycieczka
Jak ktos zgadnie co to za wieza (tzn. na jakiej gorze) stawiam piwo.
Kurna.... jak wam sie udalo tak szybko odgadnac. Mialem nadzieje ze bedzie trudniej tym bardziej ze od okolo 2 tygodni jest dopiero udostepniona (wybudowali nowa).
No i w sumie wydawalo mi sie malo popularna ta wieza, ciezko do niej trafic a samochodem nie dojedziesz. Bardziej obstawialem ze bedziecie zgadywac ze to wiezyca
No nic gratulacje.
Ps. mozecie wyslac PW z adresem to wam wysle piwko regionalne z okolicznego browaru
Wszyscy juz po zniwach a ja jeszcze mecze, drugi kombajn juz na wykonczeniu codziennie 8 godzin remontuje a 3 godziny kosze (trzeciego kombajna juz nie mam) . Chyba czas pierdyknac to rolnictwo, bo do szczescia mi ono nie potrzebne.
A tu taka ciekawostka, ze wsi beda wiedziec co to, ale ci z miasta juz niekoniecznie
Kiedyś mieliśmy tego dość dużo koło domu, ale gdy babcia dowiedziała się od innej babci, że to niby szkodliwa roślina dla zdrowia, to od razu wszystkie wyrzuciła. A jaka jest prawda, to pewnie na innym forum trza by zapytać...