Pokaż Fajną Fotkę

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Ja odwrotnie, z kolorem wg mnie bez wyrazu i traci cały urok. Robi się wtedy z niej zdjęcie jakich wiele. Autor raczej i tak podkręcił kontrast w czarno-białej wersji. Jest wtedy bardziej wymowna, a perspektywa bardziej dobitna. Kolor w tym kadrze do mnie nie przemawia. Wyprostowałbym jeszcze tylko krawędzie pionowe w wersji czarno-białej, tak jak ma to miejsce w kolorze ;)
Zostawmy to autorowi, skoro tak zadecydował ;)

Ostatnia edycja:

empir

New member
Morskie oko, 20 maja, moje ulubione

morskie_oko_na_okolo_maj_2017-053.jpg

vvv

Well-known member
Bez reklam
Ja odwrotnie, z kolorem wg mnie bez wyrazu i traci cały urok. Robi się wtedy z niej zdjęcie jakich wiele. Autor raczej i tak podkręcił kontrast w czarno-białej wersji. Jest wtedy bardziej wymowna, a perspektywa bardziej dobitna. Kolor w tym kadrze do mnie nie przemawia. Wyprostowałbym jeszcze tylko krawędzie pionowe w wersji czarno-białej, tak jak ma to miejsce w kolorze ;)
Zostawmy to autorowi, skoro tak zadecydował ;)
Dzięki za Miłe Słowo :)

vvv

Well-known member
Bez reklam
Jastarnia z filtrem ND
Miałem problem do utopiłem pilota i słabo tego dnia mi wszystko działało !
Kolega utopił aparat i osprzęt za ponad 20KZŁ
Mieliśmy wypad ...... taki sobie :(
Niby w PL nie wiejie ale jak jesteś nad Bałtykiem to dopiero widzisz jak to jest !
Mi jakoś udało się uniknąć strat ale nie było Łatwo straciłem tylko pokrowiec od statywu :(i Pilota !

vvv

Well-known member
Bez reklam
30 S bezfiltra masz Meta data nie skasowane ;)
Nie robię tajemnicy z Parametrami !
Zadowolony ?
Pozdrawiam :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
VVV zaloj lub nie, ale trzeba bylo byc w moich rejonac w piatek, bys popstrykal naprawde wyjatkowych fotek.

Ostatnia edycja:
Do góry