A ja po konsultacjach z kolegą Mirkiem nabyłem amatorskie "lustro"
View attachment 15223
Miał być Nikon 7200, tak jak rozmawialiśmy, ale ostatecznie stanęło na 5600+DX 18-140, trafiłem w bardzo dobrej cenie
Dobra dobra.Dzięki Panowie
Miło mi Tu z Wami być
Fotki to takie hobbi jak jest czas
Muzyka i Obraz to miodzik codzienny (jak jestem w domu) a na wyjeździe to telefon i słuchawki
Czasami Filmiki na iPadzie
Pozdrawiam Mirek
Nie no, jak terkocze lustro to jest lans, a laskom tetno sie podnosiHenry; napisał:A ja po konsultacjach z kolegą Mirkiem nabyłem amatorskie "lustro" (wiem Buba, że to passé [emoji14] )
I do rodzinnych fotek i aby młody się szkolił, D7200 trochę duży jest w porównaniu do serii 5, poza tym na początek w zupełności jemu/nam wystarczyDo rodzinnych fotek oraz wycieczek zestaw bardzo dobry, jak Cię pochłonie to wymienisz, a jak wystarczy to będzie ok i zaoszczędzisz kasę
No ba, terkotanie to podstawaNie no, jak terkocze lustro to jest lans, a laskom tetno sie podnosi
U rodziców w piwnicy pewnie jeszcze gdzieś leży, a do kompletu oczywiście Zenit też się znajdzieSzczerze, to dzieciom teraz dobrze. Moja generacja zaczynala od Smieny 8.
Nie pamiętam czy już pytałem, i może nie powinienem, ale to żona, koleżanka, córka, kochanka, matka, czy wynajęta modelka?Obiecuję że co jakiś czas wstawię taka lekka fotkę
Sam ze sobą się konsultujesz?A ja po konsultacjach z kolegą Mirkiem
No przeciez nie oceniam sprzetu, tylko sie zgrywam.btw. Czemu jesteś rozczarowany, w tej klasie to przyzwoity aparat, mam świadomość jego ograniczeń, ale i zalet