Pokaż Fajną Fotkę

Henry

Active member
Bez reklam
A ja po konsultacjach z kolegą Mirkiem nabyłem amatorskie "lustro" (wiem Buba, że to passé :p )
Obecnie mój młody się "szkoli", a na tak urodziwe modelki musi poczekać, aż koleżanki dorosną,
na chwilę obecną ma takiego modela ;)
DSC_0595.jpg
i kwiatki
DSC_0589.jpg

vvv

Well-known member
Bez reklam
Woow a jednak 😍
Super cieszę się ze zdecydowałeś się na zakup
Gratulacje 👍Wiem ze masz początki już dawno za Sobą
2 super a 1 to do albumu bo czas ucieka i Pamiątka musi być
Czekam na kolejne
Jak przypadkiem wybierzesz się do 3 Miasta to pisz 😀😀😜
Napisz jeszcze na co się zdecydowałeś ?

Henry

Active member
Bez reklam
Miał być Nikon 7200, tak jak rozmawialiśmy, ale ostatecznie stanęło na 5600+DX 18-140, trafiłem w bardzo dobrej cenie ;)

Caparzo, przynajmniej wiadomo, że pies i mam konkretne przyrodzenie, a nie jakiegoś tam siusiaka ;)
poza tym to dzieło młodego, zdjęcia oczywiście :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Dzięki Panowie 😍
Miło mi Tu z Wami być 👍👍👍
Fotki to takie hobbi jak jest czas
Muzyka i Obraz to miodzik codzienny (jak jestem w domu) a na wyjeździe to telefon i słuchawki
Czasami Filmiki na iPadzie
Pozdrawiam Mirek 🙇🙇🙇
Dobra dobra.
Kolega nie kojarzy, ale my to sie zgadalismy juz dawno temu, na innym forum i wiem ze tam w szufladzie, moznaby znalezc znacznie wiecej, niz na 500px. ;)

Henry; napisał:
A ja po konsultacjach z kolegą Mirkiem nabyłem amatorskie "lustro" (wiem Buba, że to passé [emoji14] )
Nie no, jak terkocze lustro to jest lans, a laskom tetno sie podnosi :)
Natomiast jestem rozczarowany wyborem... jako urodzony kanonier ;)
Szczerze, to dzieciom teraz dobrze. Moja generacja zaczynala od Smieny 8.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Do rodzinnych fotek oraz wycieczek zestaw bardzo dobry, jak Cię pochłonie to wymienisz, a jak wystarczy to będzie ok i zaoszczędzisz kasę :)
I do rodzinnych fotek i aby młody się szkolił, D7200 trochę duży jest w porównaniu do serii 5, poza tym na początek w zupełności jemu/nam wystarczy ;)

Nie no, jak terkocze lustro to jest lans, a laskom tetno sie podnosi :)
No ba, terkotanie to podstawa ;)

Szczerze, to dzieciom teraz dobrze. Moja generacja zaczynala od Smieny 8.
U rodziców w piwnicy pewnie jeszcze gdzieś leży, a do kompletu oczywiście Zenit też się znajdzie ;)

btw. Czemu jesteś rozczarowany, w tej klasie to przyzwoity aparat, mam świadomość jego ograniczeń, ale i zalet ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
btw. Czemu jesteś rozczarowany, w tej klasie to przyzwoity aparat, mam świadomość jego ograniczeń, ale i zalet ;)
No przeciez nie oceniam sprzetu, tylko sie zgrywam.
W tej branzy jest cienka linia miedzy lojalnoscia i przyzwyczajemniami konsumanta, a badge snobizmem, wiec przyczolek dla szydery rownie dobry jak ten poprzedni. ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Low key ;)
Jeśli Ty jesteś amator, to ja aparatu nie miałem w ręku ;)
Wiesz czego chcesz, każdy element dopieszczony.

brodacz

Active member
Bez reklam
To ja mam tylko prosbe do posiadaczy ekranow amoled by sprawdzili czy tez przy przsuwaniu modelki mają powidoki w postaci czerwonego zafarbu nóg?

Do góry