No dobra,niech Ci będzie ;)
sentyzibi Well-known member Maj 4, 2024 #243 gitarrra napisał: @sentyzibi ... a wiesz ,że za "znęcanie" się nad ludźmi są paragrafy? Kliknij aby rozwinąć... Spoko jeszcze ze dwa miechy i będzie u ciebie.
gitarrra napisał: @sentyzibi ... a wiesz ,że za "znęcanie" się nad ludźmi są paragrafy? Kliknij aby rozwinąć... Spoko jeszcze ze dwa miechy i będzie u ciebie.
sentyzibi Well-known member Maj 5, 2024 #244 Spokojnie. Ani się nie obejrzysz i zleci. Zobacz, już kilkadziesiąt tysięcy sekund mniej.
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Czerwiec 5, 2024 #246 Nie, absolutnie, własnoręcznie fotografowane, było tam tego wiecej, ale nie było już jak rozstawić ; )
Nie, absolutnie, własnoręcznie fotografowane, było tam tego wiecej, ale nie było już jak rozstawić ; )
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 1, 2024 #247 gitarrra napisał: nagrałem swoją pierwszą kasetę Kliknij aby rozwinąć... Co masz na myśli ?
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 1, 2024 #249 Dzięki za przypomnienie współczesności,ale zanim zacząłeś robić w pieluchy,ja już byłem DJ-em w piramidach Ostatnia edycja: Wrzesień 1, 2024
Dzięki za przypomnienie współczesności,ale zanim zacząłeś robić w pieluchy,ja już byłem DJ-em w piramidach
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 2, 2024 #250 AI już wtedy była,ale pomagała tylko przy budowie piramid Gdy zaczęła się za bardzo mądrzyć,postanowiłem ją wygnać na dłuższy czas
AI już wtedy była,ale pomagała tylko przy budowie piramid Gdy zaczęła się za bardzo mądrzyć,postanowiłem ją wygnać na dłuższy czas
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 2, 2024 #251 W razie potrzeby mam zawodowca,który nie lubi AI i potrafi ją skutecznie wyeliminować
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 3, 2024 #253 A fakt,AI wspominała o tych zadaniach,bo podobno Gitara nie mógł trafić w dywan i ciągle się przewracał,a przy przygotowywaniu ziemniaków,obierał więcej skóry z własnych palców
A fakt,AI wspominała o tych zadaniach,bo podobno Gitara nie mógł trafić w dywan i ciągle się przewracał,a przy przygotowywaniu ziemniaków,obierał więcej skóry z własnych palców
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 3, 2024 #254 AI powiedziała mi,że jeśli znowu zalejesz kuchnię,każe ci klęczeć na grochu,żebyś dobrze poczuł skutki swoich nieprzemyślanych działań
AI powiedziała mi,że jeśli znowu zalejesz kuchnię,każe ci klęczeć na grochu,żebyś dobrze poczuł skutki swoich nieprzemyślanych działań
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 3, 2024 #255 Zrobiłem unik przed wałkiem,a ten swąd,to od czajnika,który stopiłeś
Piramida Well-known member Bez reklam Listopad 1, 2024 #256 gitarrra napisał: W jednym utworze wokalnie "udziela" się Al Jarreau Kliknij aby rozwinąć... Dobrze,że nie AI
gitarrra napisał: W jednym utworze wokalnie "udziela" się Al Jarreau Kliknij aby rozwinąć... Dobrze,że nie AI
Gibson Les Paul Member Grudzień 13, 2024 #257 @sentyzibi ...miałeś rację."Stokrotki" są OK.Bardzo OK.
Gibson Les Paul Member Grudzień 13, 2024 #259 Pirek...wspaniała ludzka istoto ,skąd masz pierwszego vinyla Gitka ? Powiedzieć ,że to biały kruk to jak nic nie powiedzieć.
Pirek...wspaniała ludzka istoto ,skąd masz pierwszego vinyla Gitka ? Powiedzieć ,że to biały kruk to jak nic nie powiedzieć.
Piramida Well-known member Bez reklam Grudzień 14, 2024 #260 Musiałem przeprawić się przez oceany,góry,pustynie i dżungle,stawić czoło smokowi i teraz płyta jest moja
Musiałem przeprawić się przez oceany,góry,pustynie i dżungle,stawić czoło smokowi i teraz płyta jest moja