Jak z jakościa tych płyt, czy różniąsię od innych wydawnictw?
Wszystkie płyty są jednakowe pochodzą z jednej dystrybucji obojętnie czy kupisz w Empiku ,Biedronce czy sklepie muzycznym - jakość jest taka sama .Biedronka ma lepsze ceny ale nie wynikam to z jakiś usterek tylko z faktu że mają spisane umowy ,biorą tego dużo więc i cena jest lepsza .W przypadku Biedronki w grę wchodzą płyty wydane przez Universal Music - nigdy nie widziałam płyt wydanych przez Warner czy EMI dlatego nie masz szans np. na Pink Floyd
Mam płyty z Biedronki i jestem zadowolony z jakości nie mogę złego słowa powiedzieć ,na pewno jest to lepsze niż kupowanie tych "mintów" od handlarzy w internecie
Wszystkie płyty są jednakowe pochodzą z jednej dystrybucji obojętnie czy kupisz w Empiku ,Biedronce czy sklepie muzycznym - jakość jest taka sama .Biedronka ma lepsze ceny ale nie wynikam to z jakiś usterek tylko z faktu że mają spisane umowy ,biorą tego dużo więc i cena jest lepsza .W przypadku Biedronki w grę wchodzą płyty wydane przez Universal Music - nigdy nie widziałam płyt wydanych przez Warner czy EMI dlatego nie masz szans np. na Pink Floyd
Mam płyty z Biedronki i jestem zadowolony z jakości nie mogę złego słowa powiedzieć ,na pewno jest to lepsze niż kupowanie tych "mintów" od handlarzy w internecie
I teraz wracając do Empica tam płyta x może leżeć 2-3 lata kupiona za kwotę X, a Biedronka tą samą płytę po np 3 latach kupuje za zupełnie inną kwotę , o czym wielu zapomina, mało tego co nie sprzedadzą oddają do dystrybutora :- ) Nic nie tracą na tym"dilu"
Co znaczy "słabe"?Czy tak uważasz bo te tytuły masz ,miałeś lub Ciebie nie interesują bo nie lubisz takiej muzyki ? A może z zupełnie innego powodu ?Dla kogoś kto akurat takich pozycji szuka będzie to ciekawa propozycja.tytuły raczej słabe
W takim znaczeniu użycie słowa "słabe" jest ok.Tu się zgodzę ,że wybór jest niezbyt obszerny.Słabe w tym znaczeniu że dawniej był większy wybór
A Ty masz pojęcie o muzyce?nie będę wnikał bliżej w szczegóły "co jest lepsze" ale każdy kto choć trochę ma pojęcie o muzyce sam sobie odpowie