Jak z jakościa tych płyt, czy różniąsię od innych wydawnictw?
Wszystkie płyty są jednakowe pochodzą z jednej dystrybucji obojętnie czy kupisz w Empiku ,Biedronce czy sklepie muzycznym - jakość jest taka sama .Biedronka ma lepsze ceny ale nie wynikam to z jakiś usterek tylko z faktu że mają spisane umowy ,biorą tego dużo więc i cena jest lepsza .W przypadku Biedronki w grę wchodzą płyty wydane przez Universal Music - nigdy nie widziałam płyt wydanych przez Warner czy EMI dlatego nie masz szans np. na Pink Floyd
Mam płyty z Biedronki i jestem zadowolony z jakości nie mogę złego słowa powiedzieć ,na pewno jest to lepsze niż kupowanie tych "mintów" od handlarzy w internecie
I teraz wracając do Empica tam płyta x może leżeć 2-3 lata kupiona za kwotę X, a Biedronka tą samą płytę po np 3 latach kupuje za zupełnie inną kwotę, o czym wielu zapomina, mało tego co nie sprzedadzą oddają do dystrybutora :- ) Nic nie tracą na tym"dilu"
Ale utwór jest świetnyŚwietny album mam to na CD ale płyta jest dość cicho nagrana nie wiem jak to jest na winylu. co ciekawe ten album został zremasterowany ale to nie sprawiło że gra głośniej
Ale utwór jest świetnyŚwietny album mam to na CD ale płyta jest dość cicho nagrana nie wiem jak to jest na winylu. co ciekawe ten album został zremasterowany ale to nie sprawiło że gra głośniej
Chociaż generalnie, po za kilkoma wyjątkami nie lubię niemieckiego w muzyce ale tu sprawdza się doskonale.
I jeszcze gdyby na tej płycie było "Du Hast" ,"Mamuśka" byłaby dla mnie płytą idealną .A tak jest idealna ,ale bez "Du Hast".![]()
za to język francuski kojarzy mi się z czymś innym.I bynajmniej nie chodzi o śpiew![]()
Ja do tych wyjątków zaliczam jeszcze
ale tylko ten utwór. I jak dla mnie lepiej brzmi po niemiecku niż po angielsku
Falco z kilkoma swoimi przebojami.
Czy coś jeszcze po niemiecku?Teraz nie pamiętam.
Jak włoski to...
za to język francuski kojarzy mi się z czymś innym.I bynajmniej nie chodzi o śpiew![]()