Zgadza się. Mój Panas BD35 czyta pliki z karty SDHC, ale musi być zachowana oryginalna struktura plików na karcie. Co do płyt to jeszcze na razie testuję, ale właśnie tak zrobiłem utworzyłem płytę AVCHD w UVS i ładnie śmiga w odtwarzaczu.
Seba_Fan napisał:jak tak sie dzieje co piszesz to kodeki, powedvd ma swoj, wiec obstawiam Haali Media Splitter, jak go mam to tez mam takie ikonki
marciniozo napisał:Może nie do końca na temat, ale miałem kiedyś problem z softem do edycji...
Kolega filmowiec poradził mi aby odinstalować kodeki... Poszedłem krok dalej zainstalowałem od nowa system - WinXP - i nie instalowałem żadnych kodeków!!!
Problem zniknął, soft działa prawidłowo a i filmy są odtwarzane - sub edit Player.
Jaki z tego wniosek nadmiar kodeków szkodzi!!!!!!
Seba_Fan napisał:to tego masz vegasa pirata, albo demo
Seba_Fan napisał:mialem raz podobny problem, zle sie cos zainstalowalo, usuniecie przystkiego i ponowna instalka zalatwia sprawe, zobacz na innym kompie mam nadzieje ze piszemy tu o tym samym co mysle, czyli vegas pro
Ja chętnie podepnę się pod pytanko bo mam podobny problem. Mam HDR-SR11e która nagrywa pliki .mts po zgraniu na dysk robią się z tego .m2ts i takie pliki bezpośrednio nagrałem na płytę DVD i poleciałem do MM testować które odtwarzacze "łykną" tą płytę z tymi plikami. I tu ciekawostka bo żaden odtwarzacz nie odtworzył tej płyty nawet Sony . Większość jakby nie widziała wcale płyty a Sony jakby widział ale nie potrafił tego odtworzyć. Miałęm nawet do dyspozycji pilota do Sony i nicwskalski napisał:jestem początkujący i zamierzam pliki AVCHD z kamery Samsung nagrywać na płyty DVD w formacie AVCHD - mam w związku z tym pytanie - jaki odtwarzacz Samsunga zakupić P1400 czy P1500....? który się do tego bardziej nadaje...?
Z nagraniem to żaden problem bo to tylko wypalenie płytkibemx2k napisał:Sdolas
W innym razie dupa zbita , chyba ze ktos zna sposob jak nagrac plyte DVD AVCHD z plikow m2ts/mts bez ponownej Rekompresji ????????