Niestety, mam identyczny problem z ta roznica ze posiadam kamerke HDR-SR11, rada Sydona niestety nie przyniosla efektu - po przeinstalowaniu, PMB nadal nie dziala.arkanus napisał:Witam szanownych Forumowiczów!
Prześledziłem z uwagą cały temat i dał mi wiele do myślenia. Dziękuję wszystkim biorącym udział w dyskusji.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem kamery SONY HDR-SR10E i napotkałem się z problemem oglądania nagranych klipów w załaczonym oprogramowaniu Sony - Picture Motion Browser. Po zaimportowaniu plików AVCHD z kamery na Lapka (VAIO AR41M) przez PMB, pojawiaja się w PMB jedynie szare ikony (nie widzać pierwszej klatki klipu), jakby pęknięte. Kiedy zlecam PMB analizE pliku *m2ts, po jakimś czasie (w zależności od długości klipu) wyskakuje mi komunikat że niektore pliki nie mogły być zanalizowane, a w okienku analizy plików w PMB przy każdym klipie pojawia sie żółty trójkąt z wykrzyknikiem, kiedy najedzie się na niego myszką podświetla się komentarz: plik nie mógł być zanalizowany.
Moze ktos ma jakies pomysly? Arkanus - jak sobie poradziles?