Do mnie też już wczoraj dotarł preorder z Ultimy. Nie dość, że na czas to jeszcze po niższych cenach
. Moviąc krótko - jest WYPAS! Precyzja jest taka, że Wii, nawet z tym ulepszaczem podpiętym, nie ma startu do Move. Ping-pong faktycznie rządzi. Odwzorowanie zagrań, podkręceń, siły uderzenia, odległości paletki od stołu - no po prostu miodzio! Tumble wciąga strasznie i uczy precyzji nawet takiego starego byka jak ja. W większość gier bez problemu można grać na siedząco, ale do ping-ponga same sie cztery litery odrywają z kanapy
Poruszanie po XMB, po paru minutach obczajenia, intuicyjne i szybkie. Nic z odczuć padaki jaką jest poruszanie się po menu za pomocą Kinecta. Navigation controller jest ZNACZNIE wygodniejszy od trzymania dualshocka jedna ręką. Jeśli Killzone 3 będzie miało tryb Move=myszka to headshoty będą rozdawane grającym na padach aż miło.
Tylko szkoda, że od paru dni mam neta tylko z komórki i nie mogę wypróbować Heavy Rain i kilku innych dem z PSS. Trzeba czekać, aż lenie Telekompromitacji ruszą tyłki i naprawią:[