To nie jest pozycja dla wszystkich.
Miałem na myśli tanie zakupy na XB i brak doświadczenia w ostatnim czasie, a coś się tam pozmieniało chyba, czy dalej po staremu? ; )
Ja też się przymierzam. Ograłbym jeszcze raz dla samej fabuły. Odpalałeś przed i po aktualizacji? Jakaś widoczna różnica w grafice?Kupiłem dziś Death Stranding: Director's Cut, a dokładnie podstawkę na PS4 i aktualizacje do PS5 za dodatkowe 30zl.
Gra niewątpliwie jest wyjatkowa i klimatyczna. Rzekłbym perełka.
Mam za sobą jakies 3h i nie wiem czy skończę ale warto było sprawdzić.
Rozumiem tych których urzekła i tych, którzy ją hejtują. To nie jest pozycja dla wszystkich.
Mi się podoba, jak czas pozwoli to pobawię się jeszcze w kurierkę ; )
Ja też się przymierzam. Ograłbym jeszcze raz dla samej fabuły. Odpalałeś przed i po aktualizacji? Jakaś widoczna różnica w grafice?
Ja też się przymierzam. Ograłbym jeszcze raz dla samej fabuły. Odpalałeś przed i po aktualizacji? Jakaś widoczna różnica w grafice?
Ja też się przymierzam.
To nawet dobrze nie zacząłeś Później klimat jest jeszcze lepszy. Bieganie po ośnieżonych szczytach i zabawa tyrolkami Ale do tego potrzeba jeszcze ze 20h.Mam za sobą jakies 3h i nie wiem czy skończę ale warto było sprawdzić
Armaniś wpadł na premierę z Amnesią i zapomniał
http://www.hdtv.com.pl/forum/1549774-post5764.html
Tak to jest jak się jedzie rzadko, ale za to zawsze na grubo. Nie ma co się dziwić Armaniemu [/IMG]
Chyba, że tak. Ze znajomymi gramy jedynie w Wiedza to Potęga, To jesteś Ty, Szymparty i podobne
Do czego to, nie kumam? Że teraz dopiero ogrywam, czy, że Ty ograłeś, ło co chodzi?
To nawet dobrze nie zacząłeś Później klimat jest jeszcze lepszy. Bieganie po ośnieżonych szczytach i zabawa tyrolkami Ale do tego potrzeba jeszcze ze 20h.